Ja i Routlaw wchodzilismy razem, ale bylo jeszcze dwoch od nas (ci ktorzy sie przyzali ;-) )Zamieszczone przez muflon
Ja i Routlaw wchodzilismy razem, ale bylo jeszcze dwoch od nas (ci ktorzy sie przyzali ;-) )Zamieszczone przez muflon
Zamieszczone przez Broncobilly
No czesc...
I w parze z Gawronem
Tyle ze to 12:55 a nie 12:30 byla
Jesli dobrze cie namierzylem to mam jeszcze kilka zblizen z lufa.
I sie usmialem bo przegladalem zdjecia razem z dziewczyna zanim teraz na forum wszedlem i jak zobaczylem te zdjecia ze fotograf w samolocie siedzi to sobie powiedzielismy ze sie spytam na forum czy to ktos od nas... no i prosze 8)
Nikoniarzy sporo, Minolt tez kilka, manuale tez rowno pstrykaly, Canonierow tez widzialem. Jako jedyny w zasiegu wzroku bylem w forumowej koszulce a ID mi przeszkadzalo - platalo sie wiec schowalem.
Do wejscia VIP zniechecila mnie zapowiedz na ich WWW, ze bez akredytacji odebranej wczesniej w jakims biurze to nie ma co tam podchodzic... no ale co sie odwlecze...
Aha... na rozgrzewke ode mnie - sylwetkowe.
a to moje![]()
Ja dopiero wrocilem do domu... nie mam sily obrabiac fotek. Postaram sie cos wrzucic w przyszly weekend (jesli znajde troche czasu w sesji :-( ).
widze witez że mam za duże szkło jak na taki mały samolocik ;-)Zamieszczone przez Vitez
brakuje mi szerokiego kąta do kabiny Biesa i polara na fi77 - może kto sie zlituje i pożyczy na 10 ranu lub na 12 - moge sie innym szkłem zrewanżowac i ew dokladny program lotów podrzucić w razie czego dzwonić na 501757779
Broncobilly pokaz jakies fotki z góry![]()
pokaże - jak znajde jakiś program do wywoływania RAW-ów z 30D :-(
Masz na płytce od aparatuZamieszczone przez Broncobilly
![]()
![]()
![]()