tomek powinien to czarnym flamastrem na monitorze zamazac, tylko trzeba mocno przycicnac, tak zeby do zdjecia doszlo... i wrzucic ;-)
tomek powinien to czarnym flamastrem na monitorze zamazac, tylko trzeba mocno przycicnac, tak zeby do zdjecia doszlo... i wrzucic ;-)
i to jak najszybciej ;-)Zamieszczone przez Jac
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ale gdzie ten podpis był ? Na fotkach ? Nie zauważylem
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Sposob niekorzystny dla innych uzyszkodnikow. Duza szansa, ze flamaster przebije rowniez na inne monitory, a to raczej nikogo by nie ucieszyloZamieszczone przez Jac
![]()
Dokladnie tak, na fotkach. Probowalem podpisywac bezposrednio na karcie pamieci, ale nie dawalo to pozadanego efektuZamieszczone przez kami74
![]()
I bardzo dobrze, i bardzo dobrze :-DZamieszczone przez kami74
no to jak kami74 nie zauwazyl to mogly zostac. wkoncu to jest wersja beta
ale skoro juz tak dzial sie rozkreca to moze usunac w nazwie napis ( beta ) ?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Kurcze powiem wam jedno miotaci się ostro :> A ja jaestem spragnony kolejnych fotek :P. To kiedy wystawiacie ????
He, he czuje sie poniekąd elitarnie, bo tylko ja poza Tomkiem widziałem te foty. Zdradzę wam tajemnice: Przedstawiają figury, no i to wiecie gdzie ? Na cmentarzu![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Wroce z pracy i wysle Tomkowi zdjecia bez podpisow - wieczorem juz powinno ruszycZamieszczone przez Follman