Poszukaj kogoś z forum z twojego miasta, może ktoś ma czytnik.
Cóż JSK jako antyklerykał i w szczególności antywatykanista nie potrafi patrzeć rozsądnie na sparawy związane z w/w kwestiami. A gdyby tak trochę serdeczności w stosunku do pamięci o niezwykle dobrym i ciepłym człowieku jakim był Karol Wojtyła? A jak ludzie go czasem nawet niezręcznie (pomniki wszak już za życia mu stawiano) chcą uczcić, nie zżymać się od razu?Zamieszczone przez JSK
Fotograf, przecież do 9 maja jeszcze chwila jest. Może coś wykombinujesz.
Ostatnio edytowane przez Raff ; 06-05-2006 o 20:53
pytalem sie kuzyna, kolegow i nik nie ma <zly>Zamieszczone przez Tomasz Golinski
moze do jutra cos wymysle albo pozycze aparat... zobaczymy jak to wyjdzie...![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
ja pikole, przeciez 9 maja to jest we wtorek. a ja myslalem ze jutro jest 9...Zamieszczone przez Raff
jak do 9 to sie wywiaze z umowy ( mam nadzieje )
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
FOTOGRAF!! a 'kliszaka' nie masz żadnego?!
BTW, czytnik nie jest za drogi - może wykombinujesz te ~30 złociszy??
juz dziala. ufff
wczoraj naladowalem baterie, karte wyjolem, i dzis z rana wszystko wlozylem i zaczelo dzialac. fotki potem wrzuce do mojej galerii.
a cala historia byla taka:
robiac wczoraj fotki makro, zapelnilem cala karte, przyjechalem do domku zeby je zrzucic a potem na cmetarz a tu nic sie nie dzieje wiec fotek na battle nie mam ale, do 9 napewno je zrobie. wezme aparat do szkoly i na w-f moze sobie polece cyknac fotkia jak nie to po lekcjach :-)
pozdrawiam
a i nat tym czytnikiem to pomysle!
Fotograf, jeśli jesteś z Warszawy, to Ci pomogę - mam czytnik. Jeśli nie, na pewno kogoś znajdziesz - może ktoś z Twoich znajomych ma laptopa z czytnikiem? Popytaj.
Chyba jednocześnie pisaliśmyCieszę się, że wszystko gra. Do zobaczenia na arenie!
![]()
no jutro ide robic fotki ;-) a jak tam z toba eddie?
Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 09-05-2006 o 16:26
zdjecia juz zrobione. nie przypuszczalem ze bedzie mi tak trudno wybrac jedno najlepsze! ( tak jak dawalem na galerii wg mnie najlepsze, i tak mi to nie wychodzili, to teraz cziezko sie zdecydowac ) na 100 fotek musze wybrac 3. fotki wczesnym wieczorem zostana wyslane do tomka golinskiego. a ja juz mysle kogo by wybrac na kolejna bitwe :-) naprawde swietna zabawa!
W takim razie teraz czekamy na efekty Waszych zmagań. Coraz bardziej podoba mi się idea Battle Cage![]()