No i co zes narobil? Teraz bedzie wiedzial na co glosowac. Nadzieja w tym, ze nie bedzie wiedzial ktore wybrac, bo zdjec bedzie az szescZamieszczone przez kami74
![]()
No i co zes narobil? Teraz bedzie wiedzial na co glosowac. Nadzieja w tym, ze nie bedzie wiedzial ktore wybrac, bo zdjec bedzie az szescZamieszczone przez kami74
![]()
jeszcze muflon widzial ;-)Zamieszczone przez kami74
Zdradzę wam tajemnice: Przedstawiają figury, no i to wiecie gdzie ? Na cmentarzu![]()
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Dzięki Tomek za odpowiedź. Pliki wyślę Ci wieczorem.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A ja wlasnie wyslalem Ci pliki bez napisowDzieki, tez mam nadzieje, ze nic wiecej nie popsules
![]()
Trudno wybrac co lepsze. To dlatego ze oba do mnie jakos nie przemawiaja.
Zestaw 1 - pierwsze slabe i malo ciekawe, drugie do mnie nie przemawia - nic ciekawego w tej rece nie widze, trzecie - hmm... tez mocno srednie. Moze z innego kata wygladaloby ciekawiej?
Zestaw 2 - pierwsze juz lepsze, bardziej zabawne, drugie - moze byc, sepia to dobry pomysl choc figura ginie (chyba tematem fotki nie byla cmentarna sciezka?), trzecie - takie sobie, roznokolorowy szum troszke psuje jakosc.
Zastanawia mnie:
- Nie ma w Polsce lepszych/bardziej fotogenicznych figur cmentarnych? Jest tu ktos z Lodzi? Wiecie ludziska jakie tam sa cmentarze?
- Dlaczego nikt nie wpadl na prezentacje w B&W? Troche mrocznego klimatu bardzo by pomoglo...
Zaglosowalem ale prostego wyboru nie mialem.
Chociaż nie lubię oceniać dokonań innych ( ponieważ nie jest ładne co jest ładne , ale co się komu podoba , a o gustach się nie dyskutuje ) bardzo ciężko wybrać zestaw fotek , gdyż każda fota powinna być traktowana indywidualnie , a nie w zestawie z innymi , lepszymi lub gorszymi .
ZESTAW 1
fota 1 : + ładny portret
fota 2 : +- wszystko ok, tylko ten ucięty palec
fota 3 : + ładne dopracowane ujęcie
ZESTAW 2
fota 1 : + bardzo ładna dopracowana w szczegółach fota
fota 2 : - jakoś bardzie od rzeźby widzę alejkę
fota 3 : +- byłoby ok , kadr itd , ale te szumy ...
Wybrałem fotę .............![]()