no faktyczie lepiej jest z mgla, a sam na cmetarz wieoczrem nie pojde ( bo mama nie chce isc w deszcz), bo u mnie w miescie to wlasnie tam najwiecej kradna
ale postaram sie wywiazac z terminu. obiecuje :-)
no faktyczie lepiej jest z mgla, a sam na cmetarz wieoczrem nie pojde ( bo mama nie chce isc w deszcz), bo u mnie w miescie to wlasnie tam najwiecej kradna
ale postaram sie wywiazac z terminu. obiecuje :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Mylisz się!
To nie mgła. To duch JPII.
Taka jest prawda!
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
to mialo byc smieszne/powazne/wysmiewcze czy po prostu bez sensuZamieszczone przez JSK
![]()
sory, ale nie lapie idei tego postu
![]()
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 01-05-2006 o 15:26
Cóż JSK jako antyklerykał i w szczególności antywatykanista nie potrafi patrzeć rozsądnie na sparawy związane z w/w kwestiami. A gdyby tak trochę serdeczności w stosunku do pamięci o niezwykle dobrym i ciepłym człowieku jakim był Karol Wojtyła? A jak ludzie go czasem nawet niezręcznie (pomniki wszak już za życia mu stawiano) chcą uczcić, nie zżymać się od razu?Zamieszczone przez JSK
Fotograf, przecież do 9 maja jeszcze chwila jest. Może coś wykombinujesz.
Ostatnio edytowane przez Raff ; 06-05-2006 o 20:53
ja pikole, przeciez 9 maja to jest we wtorek. a ja myslalem ze jutro jest 9...Zamieszczone przez Raff
jak do 9 to sie wywiaze z umowy ( mam nadzieje )
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
FOTOGRAF!! a 'kliszaka' nie masz żadnego?!
BTW, czytnik nie jest za drogi - może wykombinujesz te ~30 złociszy??
Fotograf, jeśli jesteś z Warszawy, to Ci pomogę - mam czytnik. Jeśli nie, na pewno kogoś znajdziesz - może ktoś z Twoich znajomych ma laptopa z czytnikiem? Popytaj.
Chyba jednocześnie pisaliśmyCieszę się, że wszystko gra. Do zobaczenia na arenie!
![]()
czesc
eddie, zy zgodzilbys sie na przedluzenie terminu skaldania prac, o dwa dni do 09.05.06? niestety do 07.05.06 nie wyrobie sie :-(
termin zostal przesuniety do:
za niedogodnosci przepraszamy :-)Zamieszczone przez FOTOGRAF
Kubak82 Racja jestem z Tobą ,co do wypowiedzi JSK post raczej nie na miejscu