Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Realistyczny styl zdjęć

Domyślnie Odp: Realistyczny styl zdjęć

Oczywiście, że mogę podesłać czyste RAWy, ale to na priv i to komuś kto będzie się znał, albo chciał pomóc Co do aparatu to właśnie ostatnio fociłam Nikonem D800 i to z lampami, a też przy świetle zastanym- więc mam materiału na naukę

A co do wypowiedzi Pana blackninja to nie będę tego nawet komentować, nic niewnoszący do rozmowy post- mający na celu podwyższenie ego i wylanie żalów sfrustrowanego autora

Jeszcze raz napisze nie chce gotowej instrukcji, chce by ktoś kto zna się na rzeczy, albo sam szuka i kombinuje z takim stylem pomógł mi przeskoczyć ten próg, bo na jakimś etapie robię coś źle Sporo osób mi pisało i pomogło trochę w prywatnych wiadomościach, za co im bardzo dziękuje- spisałam wszystko i uczę się pomalutku

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Gwarantuję Ci, że mój poziom frustracji jest o wiele niższy niż Twój. Nie szukam podpowiedzi na łapu capu. Wiem jak obrabiać swoje zdjęcia. Widać, że sama tak naprawdę nie wiesz o co Ci chodzi.
    Jak rozpoznasz tego, który się zna? Sama to ocenisz? Bo pewnie Ty się znasz, żeby ocenić kogoś czy się zna czy nie...
    Fociłaś nikonem d800? Wow!!! I to z lampami??!! Niesamowite.
    To może teraz przejrzyj polecane materiały, skoro jeszcze na priv dostałaś wiele informacji, to już wiesz wszystko.
    Moja wypowiedź miała dać Ci wskazówkę i ją daje, ale nie skumałaś. Wolisz skamlać i wstawiać głupawe emotki z gimnazjum.
    Więcej pokory by Ci się przydało.
    EOT.
    Marki trzy.

Jeju, musi mi Pan wybaczyć, ale jeszcze raz mówię nie będę komentować postów które nic nie wnoszą do tematu, a tylko mają podwyższyć niskie ego frustrata Panu już podziękuje i życzę samych sukcesów w Nowym roku

Wypisałam czym robiłam zdjęcia i w jakich warunkach oświetleniowych bo był post w którym zaznaczono, że takie efekty trudniej osiągnąć bez pełnej klatki itp. Tym samym mam dobry materiał do dalszej nauki, pracy

Cytat Zamieszczone przez monika1 Zobacz posta
    Czytałam bardzo uważnie i niech mu Bóg wynagrodzi w dzieciach za ten post ale nie chce słyszeć o "złotej godzinie", o pięknym rozmyciu dzięki jasnym obiektywom, o rozmiarze itp.
    Czytałem ten post kilka razy, ale ostatecznie nie mam pojęcia czy on dotyczył mojego bloga czy czegoś innego . U mnie na pewno nie ma ani słowa o złotej godzinie, czy o tym że obiektywy najlepiej jak są jasne.

Cytat Zamieszczone przez monika1 Zobacz posta
    Temat zdechł czy naprawdę nikt nie chce się podzielić wiedzą czy po prostu nikt nie wie jakby profesjonalnie podejść do takich zdjęć PS: Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego roku
    Litości.. Chcesz za darmo i to w jednym poście dostać wiedzę wartą kilka kursów za co najmniej 1500pl? Wiedza kosztuje, przyzwyczaj się do tego. Jak chcesz darmo to zbieranie tych informacji będzie trwało i wymagało wysiłków i eksperymentów. Twoja decyzja ale nie lamentuj że nikt nie chce pomóc. Szczęśliwego i zdrowego rozsądku w nowym roku.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów