Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Problem z ZoomBrowser

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie Problem z ZoomBrowser

Pewnego dnia wracam do domu, siadam przed komputerem. Podłączam aparat, pojawia się CameraWindow, zrzucam zdjęcia, po czym zostaje automatycznie przekierowany do ZoomBrowser-i tu niemiła niespodzianka. Pojawia się tylko okienko startowe tegoż programu, lecz nic więcej. Czekam 5, 10, 15 minut i ciągle to samo-ciągle widzę okienko startowe. Restartuje komputer, jednak to nic nie dało. Instaluje od nowa-też nic. Zmieniam moją wersje 5.5 na 5.6 jednak też nic się nie dzieje-ciągle widzę tylko okienko startowe i nic więcej. Mam Windowsa XP. Problemy wystąpiły z dnia na dzień. Byłbym wdzięczny za pomoc, jeśli ktoś wie co się dzieje z tym programem
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

Przeinstaluj caly soft, nie tylko ZoomBrowser, ale te wszystkie CameraWindow i całą resztę, nie instalowałeś w międzyczasie jakichś innych softów?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Odinstalowanie tego softu i zainstalowanie od nowa także nic nie dało:/ Ten problem wystąpił z dnia na dzień. Nie instalowałem nic tego, ani poprzedniego dnia, kiedy ten problem się pojawił. Możliwość wirusów także wykluczyłem, bo komputer został gruntownie przeskanowany.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

To spróbuj skorzystać z opcji przywracania systemu XP , jeżeli masz włączoną .

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Niestety tą opcje mam wyłączoną...

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Albo jestem slepy albo juz sie starzeje skąd moge sciągnąć zoombrowsera 5,6?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Wielkie dzięki za pomoc. Mam dobrą wiadomość-problem, tak jak się z nikąd i nagle pojawił, tak samo zniknął. Nagle po tygodniu zaczął działać. Nie wiem dlaczego Muszę poważniej pomysleć o przesiadce na Mac'i. Jeszcza raz bardzo dziękuje za chęć pomocy

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

dzieki stdanielo

Uprawnienia umieszczania postów