Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Lustrzanka dla amatora

Mieszany widok

Bywalec Awatar Element7th
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Lustrzanka dla amatora

Kolego Galaktyczny, nie oburzaj się - mój wpis ani trochę nie miał być uszczypliwy Po prostu wiem, że masz listę tych linków pod ręką i zawsze w takich tematach ją zapodajesz...

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Lustrzanka dla amatora

Cytat Zamieszczone przez Element7th Zobacz posta
    Kolego Galaktyczny, nie oburzaj się - mój wpis ani trochę nie miał być uszczypliwy Po prostu wiem, że masz listę tych linków pod ręką i zawsze w takich tematach ją zapodajesz...
    problem forum polga na tym że nie można wyrazić tutaj żadnych emocji , jak widać w moim wpisie pojawia się wiele usmiechętych emotek co oznacza ze biore to z duzym dystansem, nastepnym razem wkleje swoje zdjęcie dla zobrazowania uśmiechu na twarzy.
    Druga rzecz to z doświadczenia na tym forum wiem jak ludzie reagują wlasnie na tzw odsyłacze. złość, agresja, wymądrzanie się co juz sama kolezanka zaznaczyla jeszcze nie zamieniając ze mną słowa, ona juz wie lepiej ona juz wie co mi powie, ona juz jest gotowa na to zeby mi powiedzieć to i owo a gdyby tak skupiła całą tą energię na przeczytaniu kilku stron oraz przewertowaniu stron oraz zawężeniu i sprecyzowaniu pytania wtedy można wdawać się w taką rozmowę a tutaj, streszcze wam to na język przecietnego chłopa " mam 3000zł chce kupic aparat w sklepie bo internetom nie ufam, weście mi znajdzcie co kupić i napiszcie a ja sobie kupie, ide oglądac mecz , hejka " mniej więcej , pod kazdym moim postem jest link, pod ktorym można mnie znaleźć napisać i porozmawiać, nie taki diabeł straszny jak go malują o czym przekonało się na forum już duża ilość osób , ale co ja tam wiem przecież ja tylko robie zdjęcia
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów