Jestem świeżym posiadaczem aparatu EOS 700D. Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Bardzo proszę o rady na co zwrócić szczególną uwagę przy wykonywaniu zdjęć tym aparatem i o jakieś konkretne instrukcje.
Pozdrawiam
Krzysztof
Jestem świeżym posiadaczem aparatu EOS 700D. Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Bardzo proszę o rady na co zwrócić szczególną uwagę przy wykonywaniu zdjęć tym aparatem i o jakieś konkretne instrukcje.
Pozdrawiam
Krzysztof
Myślę, że powinieneś zacząć od instrukcji obsługi aparatu a potem poszperaj na forum bo jest sporo tematów na temat technik fotografowania.
X-T2...|
Witam serdecznie, również jestem początkujący (od pół roku), zaczynałem od instrukcji, guzikologii, instrukcji a potem wszelkie strony z poradami i forum, no i instrukcja
. Jest co czytać i sporo nauki jeśli nie bawi cię fotografia w stylu "u cioci na imieninach". Powodzenia
hej zwróć uwagę na to żeby mieć kartę w aparacie
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Instrukcja (chociaż podstawową obsługę nawet w M da się opanować bez tego znając podstawowe zależności), książki, net...
T17-50/2.8, C85/1.8, pleśniaki.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Dbaj o aparat - unikaj piasku, kurzu i deszczu. Nie trzymaj na dnie plecaka. Ogladaj i czytaj poradniki. Jak bedziesz mial problem z aparatem/zdjeciami napisz najpierw calym zdaniem w google np.: "Zdjecia sa niewyrazne", "Zdjecia sie zbyt ciemne", "Zdjecia maja ziarno". Wszak wszystko jest juz w internecie. To czega tam nie ma - nie ma tego w ogolePowodzenia
![]()