Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
550 to kupa szmalu
mozna zaprosic panne do knajpy albo kupic nowy fotel pod komputer
bralbym nowy fotel
Panie Becekpl zauważyłem po wpisach, że stara się Pan być bardzo dowcipnym człowiekiem. Jestem pewien, że Pana trollowe ego pęka z dumy i śmieje się do rozpuku gdy pisze Pan kolejne odpowiedzi. Szkoda tylko, że poza sarkazmem niskich lotów kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji...

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
550zł to 50 1.8 stm z osłoną i jeszcze na browary starczy
No właśnie w tej 50 chciałem ulokować tą różnicę, bo ze stałek mam tylko manualnego heliosa i nie zawsze chce mi się bawić w kręcenie. Czyli twoim zdaniem 70D nie jest warty tej różnicy? ja głównie focę krajobrazy na wyjazdach w góry i do 70D głównie ciągnie mnie lepsza jakość wykonania i lepsza bateria.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
Nie lepiej kupić stare 5D i 40/2.8 STM? Będzie dużo lepiej.
Myślałem i sporo czytałem o starszych wersjach 5D. Uznałem jednak, że na tym etapie nie chce przesiadać się na FF.

W chwili obecnej posiadam Canon 1000D + C EF 28-135 mm f/3.5-5.6 IS USM + C EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM + Manualny Helios 44M. Głównie skupiam się na krajobrazach i pod FF wypadałoby wymienić również szkła, a na to póki co nie mam środków. Poza tym cały czas sporo się uczę i w FF celuję w perspektywie 2 następnych lat.