sonda zamknieta :\
sonda zamknieta :\
Mam nadzieje ze nic nie pomieszalem. Pierwszy raz dodaje battlowa ankiete i to od razu taka skomplikowana...
Glosujemy TUTAJ.
Zamieszczone przez kane
No jaki szybki... dokonywalem ostatnich szlifow i zamknalem na minutke. Juz...
akurat wpadlem i juz glos oddany![]()
![]()
To jakie teorie na autorstwo? ;-) Bo ja myślę, że pierwsze zdjęcie w drugim zestawie daje pewien hint... ;-)
Drugi zestaw podoba mi się najbardziejfotki team 3 / foto 1 szczerze mowiac nie rozumiem ... gdzie tam 3 kolory? ... ale może ja się nie znam
![]()
Drugi jak drugi ale pierwsza fota w trzecim, to juz w ogole nie pozostawia zludzen.Zamieszczone przez muflon
Tak czy owak the best jest 3, niemniej jednak powstrzymam sie od glosu, bo za chiny nie widze zwiazku pierwszej fotki z tematem.
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Zdecydowanie zestaw nr 2. Pierwszy zestaw jest troszke slaby technicznie. Natomiast w trzecim pierwsza fotka jak dla mnie nie przedstawia trzech kolorow tylko co najwyzej 2.
Autorzy zdjec z zestawow 1 i 3 mogli sie troszke bardziej postarac by zdjecia pasowaly do tematu. Bo tak to prawie kazde zdjecie na sile moze przestawiac trzy kolory.
no jasne bo przeciez czern biel i szarosc to nie sa 3 koloryZamieszczone przez Michal-Czuba
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Dla mnie bardziej trzy odcienie, ale nie będę się sprzeczał.