Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Fotografia produktowa 360 stopni - porównanie sprzętu i softu.

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Sting
    Miasto
    Mszana Dolna

Domyślnie Odp: Fotografia produktowa 360 stopni - porównanie sprzętu i softu.

Cytat Zamieszczone przez tomecki Zobacz posta
    Jest szansa, że w styczniu będę mógł to przetestować i Ci powiedzieć
    Super Taki sprzęt kosztuje ciężkie pieniądze, więc przed zakupem trzeba zebrać jak najwięcej informacji Lepiej wiedzieć przed niż po, przekonując się o ewentualnych wada na własnej skórze. Zatem byłbym wdzięczny za wszelkie informacje
    Ostatnio edytowane przez Sting ; 24-12-2015 o 02:09

Awatar tomecki
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Fotografia produktowa 360 stopni - porównanie sprzętu i softu.

Cytat Zamieszczone przez Sting Zobacz posta
    Super Taki sprzęt kosztuje ciężkie pieniądze, więc przed zakupem trzeba zebrać jak najwięcej informacji Lepiej wiedzieć przed niż po, przekonując się o ewentualnych wada na własnej skórze. Zatem byłbym wdzięczny za wszelkie informacje
    Jestem już po pierwszych testach i muszę przyznać, że w obsłudze jest to nawet lepsze niż myślałem. Nie robiłem jeszcze testów ze szkłem i futrzakami ale w wolnej chwili postaram się sprawdzić. Pierwsze wrażenie jest takie - jak się człowiek pomęczy i przyłoży do dobrego ustawienia oświetlenia to praktycznie niepotrzebna jest obróbka typu usuwanie tła itp.
    40D + Tamron 17-50 F2.8 + Tamron 70-200 F2.8 + 430EX
    AE-1P + parę słoików i innych gadżetów

Uprawnienia umieszczania postów