DZIĘKUJĘ! za wszystkie odpo i podpo wiedzi. może powiem coś więcej o nas.
Tak od 8 rano do 17 w tygodniu siedzę przy mailach i projektach po tej godzinie już mniej ale kklient dzwoni nawet do 21 ot taka praca na swoim
generalnie jako producent, agencja + wypożyczalnia strojów karnawałowych i Mikołaj na Święta.
Grawerujemy długopisy reklamowe, szyjemy smycze robimy kubki z drukiem, a teraz na koniec roku co chwila telefon lub mail i tak na zmianę. w chwilach liczonych na czas spustu migawki "cabas" za nowe zabawki i cyk pstryk naokoło najczęściej psu
Zaraz zacznie mi się sezon Św Mikołaja i prawie codziennie gdzieś biegiem do dzieci z prezentami jak ktoś chce zobaczyć to mikolajlodz.com
Stąd też, w związku z Mikołajem od kilku lat powolutku dojrzewam do połączenia czegoś czyli tych wizyt u dzieci z fotografią poza tym w reklamie też by się czasem przydało. Ale nic na siłę P o w o l u t k u małą łyżeczką.
tak wiec po 18 tej czasem do 23 siadamy i uczymy sięten aparat (6D + C 24-70 na razie) już sam robi ładne zdjęcia ale udało się dojść do menu i grzebiemy kolejne funkcje w międzyczasie też znaleźliśmy parę filmów na YouTube i te linki od Was też wszystkie - OBIECUJĘ przejrzę ... tylko jeszcze nie wiem kiedy
he he może po karnawale jak się nam skończy sezon w wypożyczalni strojów..? Ale powiedziało się A... i trzeba dalej a zabawa z fotografią przyznaję przednia i nabiera smaku z każdym zdjęciem, które okazuje się ładniejsze...
Powiem że się nie spodziewałem, że tu na tym forum jest tylu życzliwych "fajnychtyków" (czyt. fajnych fanatyków fotografii) i wszystkim dziękuję1