Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Zamontowanie Chipa ( Dandeliona )

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Zamontowanie Chipa ( Dandeliona )

Cytat Zamieszczone przez Matthew90 Zobacz posta
    No dobra wiec mowisz ze moge sam spokojnie dokleic ten dandelion bez problemu a jak dokleje milimetr zle to nie spale body ? Czym dokleic ? Tasma dwustronną czy jakims klejem ? Bo wolalbym na poczatku dokleic tak żeby się upewnic że to działa aw razie w. Odkleic . Kupilem z manualem bo myslalem ze nie będzie to takie trudne i np zdjęcia z bliska w miarę wychodza ale jak mam wyostrzyc cos dalej i wydaje mi się ze tak to już jest idealnie ostre a robie fote a tu nie do końca to zaczęło mnie to denerwowac i dlatego chce mieć taki chip żebymprzynajmniej wiedział że trafiłem w punkt oczywiście przy zdjęciach bardziej statycznych no bo już przy zdjęciach biegajacych dzieci raczej mi się to nie przyda
    a widziales filmik na YT ? musisz przykleic tak zeby sie trzymało, jak przykleisz za słabo to pod wpływem tarcia dandelion przesunie się i styki nie beda trzymac. raczej chyba przyklejanie na "zobaczymy cyz działa" raczej odpada, klej panie mocny i klej tak zeby nie odkleilo sie. No coż nauczyć się musisz focic z manualem i tyle, kleic twardo do obiektywu, zeby nie odpadlo
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Domyślnie Odp: Zamontowanie Chipa ( Dandeliona )

no ok a kwestia możliwości uszkodzenia aparatu istnieje czy raczej mała szansa ?

Uprawnienia umieszczania postów