Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: 350D - dostępność w sklepach

Dopiero zaczyna Awatar Dawidow21

Domyślnie

Nawiązując do pierwszej wypowiedzi - to byłem tydzień temu w dużym kompleksie handlowym C.H Janki pod Warszawą! W pięciu dużych sklepach nie było 350 - ątki! Właściwie nigdzie tam nie było!
    Ale mnie szlak trafił!!!
    Kupiłem przez neta!
    Jeszcze dwa dni i poczuję się jak bym dostał swój pierwszy kawałek czekolady....... hehe
    a to przesiadka z A75 - S1 IS - 350D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

A ja ostatecznie skorzystałem z porady Kami74 i SimOna i kupiłem u Gandiniego. Na miejscu u niego mozna spokojnie przetestować aparat, a także pofocić karty testowe, cegły, niebo czy co tam kto lubi ;-) .

Coś już napisał Awatar Brodi
    Miasto
    Warsaw, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1
    A ja ostatecznie skorzystałem z porady Kami74 i SimOna i kupiłem u Gandiniego. Na miejscu u niego mozna spokojnie przetestować aparat, a także pofocić karty testowe, cegły, niebo czy co tam kto lubi ;-) .
    Chyba już wiem, gdzie kupię swój nowy aparat ^_^

Zuzka
    Guest

Domyślnie

Zastanawiam sie nad kupnem 350d ale nie wiem czy nie lepiej kupic dobry obiektyw 17-40 canona i dokupic zwykłą lustrzanke analogową. Dopiero zaczynam i sie za bardzo nie znam. Mam nadzieje że mi coś doradzisz .

plejer
    Guest

Domyślnie

wszystkim mieszkańcom W-wy (jeśli chcą "pomacać") i pozostałym polecam:
    Tutaj

kupowałem jakiś czas temu aparat i obiektyw i wszystko jest okej - z rachunkami nie ma problemów

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Jeżdżę z racji mojej pracy sporo po Polsce i w ostatnich dwóch tygodniach wszędzie widziałem 350D. To co mnie zaskakuje to fakt, że w wielu mniejszych sklepach (nie MM) mają do tego co najmniej 5-7 obiektywów co rok temu się nie zdarzało i jeszcze lampy błyskowe.
    Jeśli zakupy to zdecydowanie w elektronicznych sklepach, mój faworyt cyfrwe.pl a w Warszawie miło było w e-cyfrowe.pl no i jeszcze foto-bogutti.pl
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plejer
    Tutaj

kupowałem jakiś czas temu aparat i obiektyw i wszystko jest okej - z rachunkami nie ma problemów
    a ja szczerze odradzam ta "firme" prosty test
    cena 350d - 2600pln, spytaj o fakture ... cena 2900.
    W opisie jak wol "Sprzedawany przez naszą firmę sprzęt jest fabrycznie nowy, spakowany w oryginalne pudełka, objęty jest rękojmią jak i 12 miesięczną gwarancją." Slowo firma, gwarancja, rekojmia sa oczywiste chyba ze sie nie znam i od jakiegos czasu firmy juz faktur nie wystawiaja.

Poprostu VAT wyludzaja. Cholera wie jak potem z gwarancja, jesli takie walki odchodza. Omijac.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa, Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plejer
    Tutaj

Ja u nich kupiłem 350D EFs17-58 i gripa. Jestem zadowolony ale gwarancja jest ich (1 rok) a nie Canona (tzn oni to sami niosą do Canona - bo jak powiedzieli oni maja zbiorczy dowód zakupu) - cena była OK coś za coś.
    Logar4; Canon 5DmII trochę szkła i innych rupieci .

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów