Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: 350D - dostępność w sklepach

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

No wychodzi ze 350D + grip na allegro jest w takiej samej (albo nawet nizszej) cenie jak sam kit w MM czy innym FJ
    podpis...

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    No wychodzi ze 350D + grip na allegro jest w takiej samej (albo nawet nizszej) cenie jak sam kit w MM czy innym FJ
    Przecież gdyby na allegro nie było taniej niż w normalnych sklepach to mało kto by tam kupował.
    Szukam sklepu gdzie fizycznie stoją 350-tki bo muszę przekonać małżonkę, że aparat, który chcę kupić nie jest wcale taki duży i ciężki :grin: .

Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1
    Przecież gdyby na allegro nie było taniej niż w normalnych sklepach to mało kto by tam kupował.
    Szukam sklepu gdzie fizycznie stoją 350-tki bo muszę przekonać małżonkę, że aparat, który chcę kupić nie jest wcale taki duży i ciężki :grin: .
    Hhehe znaczy macanki musza byc przed zakupem :wink: to tlumaczy wszystko...:razz:
    podpis...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

tyle ze w 99% bez paragonu, gwarancji (ew. jest "sklepowa" ale czy handlarz nie zwinie interesu za miesiac - pewnosci nigdy nie ma)..czasem wiec taki zakup moze okazac sie duzo, duzo drozszy, gdy przyjdzie do naprawy aparatu..a grip - oryginal czy "dedykowany do 350d"??bo to tez wplywa na cene..

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dlatego ja kupiłem swojego Kita w sklepie internetowym.
    Naprawdę warto, cena 2779 zł i dostawa w 24h. Tak ! Zamówiłem w środę o 23.30 i w piątek rano już był.
    Dostajesz numer przesyłki i możesz śledzić jej podróż.

Aha płaciłem PRZY odbiorze, zero kosztów wysyłki. Dla mnie super.
    Sprzęt nowy, niemacany, kompletny z fakturą i gwarancją (CanonPolska).

Rozważalem zakup w FJ, ale 2990-2779=211 czyli prawie karta CF2GB (kupiłem za 248 zł elite pro razem z KIT-em).
    Czego chcieć więcej?

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Hhehe znaczy macanki musza byc przed zakupem :wink: to tlumaczy wszystko...:razz:
    Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie zakupu aparatu bez uprzedniej "macanki".
    Najpierw trzeba organoleptycznie wybrać model ( w moim przypadku 350D vs D50) .
    Następnie wybrać sposób zakupu ( zwykły sklep vs internet).

Aha nie mam też nic przeciwko kupowaniu aparatów macanych wczesniej przez innych. W końcu aparat to nie wędlina :grin:.

Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy
    Dlatego ja kupiłem swojego Kita w sklepie internetowym.
    Naprawdę warto, cena 2779 zł i dostawa w 24h. Tak ! Zamówiłem w środę o 23.30 i w piątek rano już był.
    Dostajesz numer przesyłki i możesz śledzić jej podróż.

Aha płaciłem PRZY odbiorze, zero kosztów wysyłki. Dla mnie super.
    Sprzęt nowy, niemacany, kompletny z fakturą i gwarancją (CanonPolska).

Rozważalem zakup w FJ, ale 2990-2779=211 czyli prawie karta CF2GB (kupiłem za 248 zł elite pro razem z KIT-em).
    Czego chcieć więcej?
    Ot i tyle...
    Wielu sprzedawciow to tak naprawde firmy / sklepy i dostajesz ladna gwarancje Canon Polska lub Eurogwarancje. Do tego paragon lu f-VAT.
    Co do gripa to mialem oczywiscie na mysli oryginal.
    Zgodze sie z tym ze kupowanie w firmie kogucik np Rebela XT jest dosc mocno ryzykowne...
    podpis...

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dla ścisłości kupiłem sprzęt w znanym, dużym sklepie internetowym (mam pisać w jakim?) a nie w mikro firemce jakiegoś tipa

W sumie to też się liczy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Wielu sprzedawciow to tak naprawde firmy / sklepy i dostajesz ladna gwarancje Canon Polska lub Eurogwarancje. Do tego paragon lu f-VAT.
    ja zamawialem wlasnie przez internet, z opcja "sprawdzenia zawartosci przesylki przy kurierze"..ale dopiero przy 5 (!!!) sprzedajacym (w tym sklepy, przynajmniej z nazwy) uslyszalem jasno - "tak, wystawiamy fvat lub paragon"..wczesniej zawsze okazywalo sie ze to cwaniacy omijajacy placenie vat'u i na tym zarabiajacy..trzeba na to uwazac przy zakupie bo bez dowodu zakupu zadna gwarancja nic nie daje !!

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972
    Kto kupi EOS 350 D za 3 299 zł lub kita EOS 350 D/18-55 za 3 799 zł skoro na allegro jest dużo taniej ?
    No ja musiałem w MM za 3555,- kupić z grypem (styczeń 2006), bo bidulka nie miałem całej kasiory i na raty chciałem

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów