Gdybys uzywal cytatow to byloby wiadomo kogo i o co pytasz... a tak to mamy szukac po calym watku ktory juz na kilka podwatkow sie rozbil?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gdybys uzywal cytatow to byloby wiadomo kogo i o co pytasz... a tak to mamy szukac po calym watku ktory juz na kilka podwatkow sie rozbil?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Czyli obie baterie różnią się rozmiarami, kształtem? Chyba nie pojemnością? Pytanie o tyle zasadne, że kupując baterię 'noname' widzi się taki tekst: odpowiednik oryginalnej BP511/BP512. A tu wychodzi na to, ze potrzebne są bardziej precyzyjne info!Zamieszczone przez maku
baterie roznia sie tylko pojemnoscia...Zamieszczone przez Jurek Plieth
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
No właśnie nie. 511 i 512 różnią się kształtem. Generalnie są bardzo podobne. Tyle tylko że 511 ma głębsze wcięcie a 512 albo go nie ma albo jest płytsze. W każdym razie 512 nie wejdzie do gripa. (podobno ktoś, kiedyś wcisnął tyko, że potem miał problem z wyjeciem![]()
)
Błagam Was, uzgodnijcie poglądyZamieszczone przez maku
![]()
Tu możesz porównać.
http://sklep.benchmark.pl/katalog_2175.html
Nie są to wprawdzie oryginały ale tak to właśnie wygląda.
Dzięki! Polam i wszystko jasneZamieszczone przez maku
![]()
![]()
![]()
widać, że 512 w ogóle nie ma wcięcia...Zamieszczone przez maku
20Dset
maj łeb...
Trzeci raz cytuję siebieZamieszczone przez muflon
Byłem w serwisie - pełna kultura, zero problemów formalnych - a miałem trochę bałagan w papierach, głównie z winy sprzedawcy. Miła Pani powiedziała, że:
a) do AF zajrzą i zobaczą czy da się coś poprawić
b) matrycę czyszczą defaultowo
c) naprawa stabilizatora to już niestety nie w ramach gwarancji US - ona jest owszem, "international", ale w znaczeniu "USA & Canada" :-/. Ale też zajrzą i dadzą znać ile to może kosztować.
Jeżeli jakość serwisu jest taka jak obsługa "na dzień dobry", to spodziewam się wszystkiego najlepszego (odpukać).
A potem pojechałem na wycieczkę do ZOO w Basel mając w ręku tylko G5. I to było straszne.