Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 76

Wątek: Wesolych Swiat :-(

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    jeżeli Europa jest socjalistyczna to ja jestem socjalistą ....
    Już to zauważyłem.

BTW. Wiecie, że Papież Pius XII obłożył ekskomuniką wszystkich członków partii komunistycznych?

chadecy = Chrześcijańscy-Demokraci to oznacza ten skrót ja się sprzeciwiam bo nijak ten drugi człon mi nie pasuje zreszta pierwszy też średnio ...
    Przecież to demokraci pełną gębą. I to jest ich głowna wada. Chcą całą Polske poddać kontroli demokratycznej: banki, szkoły, urzędy, telewizję. Niektórzy chyba zapominają, czym jest właściwie demokracja...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Taa, niektórzy o wielu rzeczach zapominają. O wielu nigdy nie wiedzieli, albo wiedzieli po swojemu.

Retoryka, retoryka
    Tkliwa nielogika

Maprawdologia i bal

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

mam w dupie papieży i ich ekskomuniki .... a socjalizm kolego to nie komunizm ... socjalizm to czysta nauka kościoła .... choć się do tego wprost nie przyznają ...

Napisałem zresztą "jeżeli" a dalej to już taka gra słowna ........ bo nie uważam że Europa jest socjalistyczna jeżeli już to ma pewne cechy socjalne i to te lepsze z całej puli ....\
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 14-04-2006 o 16:38

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jakby było miło, gdyby tak ortograficznie Czyli sam masz siebie w "poważaniu". I to najgłębszym. Odnoszę nieodparte wrażenie, że w dupie masz wiele rzeczy, w głowie niestety sporo mniej

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

mam w dupie papierzy i ich ekskomuniki .... a socjalizm kolego to nie komunizm ... socjalizm to czysta nauka kościoła .... choć się do tego w prost nie przyznają ..
    szkoła óczy ..reszty nie skomentuje - szkoda klawiatury..a moze klawiatóry??

Domyślnie

no nie mam w głowie ksenofobii , nacjonalizmu, faszyzujących myśli, i poglądów które polegają na dyskryminowaniu innych... no paru tam jeszcze ...

mam szacunek do innych nauk w przeciwieństwie do tych co poza liczbami nie potrafią zrozumieć niczego innego ...

Domyślnie

wiedziałem że Papież to słowo klucz w naszych stronach ..... ja nie płakałem po papieżu w przeciwieństwie do innych ... widziałem złodziei i przekrętasów w garniturach którzy lamentowali a na następny tydzień zamieniali się z powrotem w wampiry którymi zawsze byli ....

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

mam szacunek do innych nauk w przeciwieństwie do tych co poza liczbami nie potrafią zrozumieć niczego innego ...
    czyzby?

buce Nacjonaliści Ludowo-Chrześcijańscy
    poza tym BUC to Czacha

wiedziałem że Papież to słowo klucz w naszych stronach
    Papież pisze sie przez "Ż". to wszystko.

..... ja nie płakałem po papieżu w przeciwieństwie do innych ... widziałem złodziei i przekrętasów w garniturach którzy lamentowali a na następny tydzień zamieniali się z powrotem w wampiry którymi zawsze byli ....
    ale jak to sie ma do tematu watku?!
    Ostatnio edytowane przez nastier ; 14-04-2006 o 16:49
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Domyślnie

nie ja tu ekskomunikowałem papieżami ...

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wiesz, wielu ludzi płakało po Karolu Wojtyle, a nie "papieżu". Kościół ma niechlubne karty w historii, za które zresztą rzeczony Karol Wojtyła jako papież przeprosił. Fakt, że tematyki religijnej jest ostatnio sporo wkoło. Ale wolę to niż obłudę "antyhomofobów". Wiesz, tak myślę, że ja nie piszę do Ciebie. Ty idziesz prostą ścieżką własnej retoryki. Ale jak czasem jakiś młody człowiek zajrzy tu na forum niech przeczyta, że papka "Wybiórczej" i jej podobnych mediów to nie jedyne źródło wiedzy o świecie. I Trybuna i NIE i inne takie. Jest jeszcze Tygodnik Powszechny, był piszący w nim Lem. Bo droga do prawdy jest trudna. I wymaga samodzielnego myślenia. Co niewielu potrafi.

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów