Cytat Zamieszczone przez yasin
Ale to dalej tylko stereo, ktore udaje cos wiecej, slyszalem ten efekt, jest niezle, ale to jednak nie to samo co DTS.
Na żadnych słuchawkach nie będzie tego efektu co na DTS puszczony prze dobry sprzęt na głośniki. Pamiętajmy, że to tylko słuchawki a efekt na tych Creativach, jest o niebo lepszy niż na słuchawkach 5.1 wyposażonych w kilka małych głośniczków. Jak na słuchawki efekt jest rewelacyjny, w porównaniu z wysokiej klasy kinem domowym, to wiadomo , że nie osiągną tego efektu.

Cytat Zamieszczone przez Zigi
A dokładniej jest ale nie we wszystkich.
Generalnie towary z gazetek w MM są obowiązkowe ale co do pozostałych asortymentów lokalne MM podejmują same decyzję czy dany sprzęt schodzi i czy chcą go mieć na stanie. Dlatego w jednych jest w innych nie.

PS:Jak wybierałem dla siebie to porównałem HD555 do HD600. Różnica była odczuwalna. HD555 miały w stosunku do HD600 wyciągnięte nieco do góry niskie (ale bez przesady) i nieco słabiej przenosiły środek. Dokładnie niestety nie opiszę bo to było gdzieś z rok temu albo i dawniej. Ze względu na cenę wybrałem HD555 i jestem z nich zadowolony. Polecam!.(opinie o nich)
Ciekawy może być też model wyżej HD595. Niby nie 600 ale nowsza konstrukcja oparta na tych samych co linia wyżej przetwornikach.
Nie zapominajmy, że słuchawki zanim zaczną porządnie grać muszą się najpier dobrze wygrzać, zalecane jest conajmniej 100 godzin ciągłego grania, można robić to po kilka godzin, ale proces wygrzania może się przedłużyć do kilku tygodni.