Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 92

Wątek: Wybór słuchawek.

Domyślnie

W MM jest nieco Sennheiser'ów, ale wielkiego wyboru nie ma, ja właśnie jestem świerzo po zakupie AKG K240, jak dla mnie rewela, zastanawiam się jeszcze nad GRADO SR 60. Ale poczekam, aż kumpel kupi, żeby było do porównania.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Raczej mało prawdopodobne, aby sprzęt tej klasy (i w tej cenie) był w MM, a przynajmniej ja nie widziałem słuchawek tej firmy w tego typu marketech.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

W sieci "Saturn" jest niezły wybór.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

No ładnie 1 tys na słuchawki :smile:

Pewnie mnie wysmiejecie ale ja sprawiłem sobie jakis czas temu TECHNICS RP-DH 1200 i jestem z nich mega zadowolony z XBoxem 360 i Fight Night Round 3 chodza obłednie :smile:

Pozdro.

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo
    Creative HQ-2300D, wg. wielu testów, grają jak 2-3x droższe, a kosztują nieco ponad 300zł, genialne jest to w nich, że mają dekodery DD, DTS i Dolby Headphone, efekt jest powalający, doskonale nadają się do słuchania muzyki. Poszukaj, poczytaj i zdecyduj.
    A jak to sie ma do iPoda? Czy trzeba jakos specjalnie przekodowac muzyke? Trzeba miec specjalnie zapisane plyty z Dolby Headphone?
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Domyślnie

Dolby Headphone generuje przestrzenny dźwięk na stereofonicznych słuchawkach, czyli jeśli do słuchawek dochodzi dźwięk DD czy DTS to na stereofonicznych słuchawkach masz efekt jak na głośnikach 5.1. Testowałem te słuchawki kilka dni i działa to genialnie, podłączyłem sobie je do stacjonarnego DVD kablem coaxialnym i efekt był powalający. co ciekawe do dekodera tych słuchawek można podłączyć drugie słuchawki i we dwójkę cieszyć się efektami. Można się też podłączyć przewodem optycznym. Generalnie bardzo polecam, za tą cenę masz świetny dźwięk stereo, dekoder i rewelacyjny Dolby Headphone.

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Ale to dalej tylko stereo, ktore udaje cos wiecej, slyszalem ten efekt, jest niezle, ale to jednak nie to samo co DTS.

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Raczej mało prawdopodobne, aby sprzęt tej klasy (i w tej cenie) był w MM, a przynajmniej ja nie widziałem słuchawek tej firmy w tego typu marketech.
    Sprzęt tej klasy tj słuchawki Sennheiser i to te wyższe modelek w okolicy 1000 jest w MM.

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

A dokładniej jest ale nie we wszystkich.
    Generalnie towary z gazetek w MM są obowiązkowe ale co do pozostałych asortymentów lokalne MM podejmują same decyzję czy dany sprzęt schodzi i czy chcą go mieć na stanie. Dlatego w jednych jest w innych nie.

PS:Jak wybierałem dla siebie to porównałem HD555 do HD600. Różnica była odczuwalna. HD555 miały w stosunku do HD600 wyciągnięte nieco do góry niskie (ale bez przesady) i nieco słabiej przenosiły środek. Dokładnie niestety nie opiszę bo to było gdzieś z rok temu albo i dawniej. Ze względu na cenę wybrałem HD555 i jestem z nich zadowolony. Polecam!.(opinie o nich)
    Ciekawy może być też model wyżej HD595. Niby nie 600 ale nowsza konstrukcja oparta na tych samych co linia wyżej przetwornikach.
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 25-05-2006 o 12:58
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Ja wlasnie z uwagi na te delikatnie wyciagniete basy wybralem HD555

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów