Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: Wybór słuchawek.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Mam Sennheiser eV-2200. Świetne. Lekkie, dobre pasmo przenoszenia, sporo wyciszają z zewnątrz; wymienny kabel.
    Mam też Sennheiser 201 - te odradzam do słuchania "z jakością". Nadają się ale do gier i słuchania w pracy jeśli nie ma się dużych wymagań (bardzo słabo przenoszą niskie tony).
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Podepne sie pod watek - a jakies porzadne sluchawki ale z mikrofonem? W Quaku uzywamy komunikacji glosowej i z nabiurkowym czy przypinanym mikrofonem to niewygodnie.
    Mam Plantronicsy z mikrofonem ale jakosc dzwieku z nich jest... mocno srednio - ot slychac ze ktos wali ztylu ale muzyki to bym na nich nie sluchal.
    Zastanawia mnie czy ktos widzial/znalazl (ja nie znalazlem ) jakies porzadnej jakosci sluchawki z mikrofonem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Podepne sie pod watek - a jakies porzadne sluchawki ale z mikrofonem? W Quaku uzywamy komunikacji glosowej i z nabiurkowym czy przypinanym mikrofonem to niewygodnie.
    Mam Plantronicsy z mikrofonem ale jakosc dzwieku z nich jest... mocno srednio - ot slychac ze ktos wali ztylu ale muzyki to bym na nich nie sluchal.
    Zastanawia mnie czy ktos widzial/znalazl (ja nie znalazlem ) jakies porzadnej jakosci sluchawki z mikrofonem.
    Ależ proszę cię bardzo, miałem okazję testować je ostatnio i jest naprawdę nieźle, kuzyn kupił je specjalnie do Raven Shield
    http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/9500

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo
    Ależ proszę cię bardzo, miałem okazję testować je ostatnio i jest naprawdę nieźle, kuzyn kupił je specjalnie do Raven Shield
    http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/9500
    O te wygladaja bardzoo rozsadnie, dzieki .

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Są też Sennheisery z mikrofonem:http://www.pixmania.com/pl/pl/sennhe...43/marque.html
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Napisał gawryl
    slyszysz tez roznice w kablach? polecasz te po 1000zl/mb ?
    Bez urazy, ale jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz.
    Nawet taki głuchy człowiek jak ja usłyszy różnicę, jeżeli odsłuch będzie prowadzony na bardzo dobrym źródle i odpowiednich głośnikach.
    Niedawno właśnie tego doświadczyłem.
    Może kable nie kosztowaly po 1000 zl/m ale sluchałem w przedziale miedzy 60 (chyba Resona) i tak do ok 500/m.
    I nie o to chodzi że te za 500 grają lepiej od tego Resona za 60, grają po prostu inaczej.

pozdrawiam
    ___
    Canon

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinekP
    Bez urazy, ale jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz.
    ??? dlaczego uwazasz, ze nie wiem o czym pisze? ja jestem jak prawdziwy audiofil - nawet kolor kabli rozpoznam po dzwieku
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uprawnienia umieszczania postów