Jak się nazywa ta miejscowość gdzie panowie fotografują ptaszki na plaży?
Jak się nazywa ta miejscowość gdzie panowie fotografują ptaszki na plaży?
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Czy to Polska?
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...
A, strzelę: Pleśna? :-)
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Czy to jest jezioro Ontario?
A dlaczego miałoby to być akurat jezioro Ontario?
No ale tak się składa, że jest - bezbłędna identyfikacja akwenu.
To teraz tylko formalność.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Niagara-on-the-lake?
Wyśmienita odpowiedź.
Miasteczko zwane dzisiaj Niagara-on-the-Lake gdzie obecnie głównie przyjeżdżają turyści żeby degustować miejscowe wino. Dawno temu jako Newark zostało zbombardowane i doszczętnie spalone przez Amerykanów i Kanadyjskich zdrajców. Przy czym było sporo ofiar wśród ludności.
Czyli zadajesz.
--- Kolejny post ---
Oczywiście na horyzoncie widać skyline Toronto.
Poznałem po sposobie załamywania się fal.
A tak poważnie, to byłem chyba na tej plaży rok temu. I wydaje mi się, że na horyzoncie po lewej widać "Toronto skyline".
Ciekawe miejsce, bo okolica właściwie składa się z samych winnic, co przeciętnemu Europejczykowi (przynajmniej mnie) na początku wydaje się dziwne. Mówili mi, że Dan Aykroyd ma winnice w okolicy.