Dziękuje Wam bardzo za opinie i nie kupuję go. Dodatkowo ten Pan w odpowiedzi na mojego maila czy aparat był w serwisie, odpowiedział że była próba naprawy tego wejścia usb ale dalej komputer nie widzi aparatu.
Dzisiaj znalazłam aukcje, mam opis tej aukcji, linka nie dam żeby znowu nie podpaść![]()
"Na sprzedaż - aparat Canon 5d MK II - zakupiony 06.12.2012 Stan wizualny aparatu jak na zdjęciach. Po gruntownym przeglądzie technicznym w serwisie na Żytniej w Warszawie 26.10.2015. Nigdy nie sprawiał problemów o rzeczach wymagających regulacji, które posiadał dowiedziałem się dopiero po przeczytaniu karty serwisowej, nigdy nie wpływały one na amatorskie użytkowanie tego sprzętu. Przykładowe zdjęcie po powrocie z aparatu z serwisu oraz karta serwisowa dostępna w galerii Do aparatu dorzucam gratis dwie karty Compact Flash - SanDisk Extreme 32 GB 120 MB/s Oryginalne opakowanie z kompletem dokumentacji - wszystko to co na zdjęciu. Istnieje możliwość przetestowania go na miejscu lub wysłania więcej ilości zdjęć dla zainteresowanych. "
liczba przebiegu 7257 nie ma tego udokumentowane na screenie.
to jest aukcja, cena zaczyna się od 3700, wiec boję się czy za bardzo nie skoczy na końcu.
Pozdrawiam serdecznie![]()