Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Czy warto kupić ten 5d mark ii???

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Czy warto kupić ten 5d mark ii???

Dziękuje Wam bardzo za opinie i nie kupuję go. Dodatkowo ten Pan w odpowiedzi na mojego maila czy aparat był w serwisie, odpowiedział że była próba naprawy tego wejścia usb ale dalej komputer nie widzi aparatu.

Dzisiaj znalazłam aukcje, mam opis tej aukcji, linka nie dam żeby znowu nie podpaść

"Na sprzedaż - aparat Canon 5d MK II - zakupiony 06.12.2012 Stan wizualny aparatu jak na zdjęciach. Po gruntownym przeglądzie technicznym w serwisie na Żytniej w Warszawie 26.10.2015. Nigdy nie sprawiał problemów o rzeczach wymagających regulacji, które posiadał dowiedziałem się dopiero po przeczytaniu karty serwisowej, nigdy nie wpływały one na amatorskie użytkowanie tego sprzętu. Przykładowe zdjęcie po powrocie z aparatu z serwisu oraz karta serwisowa dostępna w galerii Do aparatu dorzucam gratis dwie karty Compact Flash - SanDisk Extreme 32 GB 120 MB/s Oryginalne opakowanie z kompletem dokumentacji - wszystko to co na zdjęciu. Istnieje możliwość przetestowania go na miejscu lub wysłania więcej ilości zdjęć dla zainteresowanych. "
    liczba przebiegu 7257 nie ma tego udokumentowane na screenie.

to jest aukcja, cena zaczyna się od 3700, wiec boję się czy za bardzo nie skoczy na końcu.

Pozdrawiam serdecznie
    Ostatnio edytowane przez sanshi ; 30-10-2015 o 09:28

Uprawnienia umieszczania postów