Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Można poczytać, pośmiać...

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Można poczytać, pośmiać...

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Lepsze ISO, matrycę, mniejszą wagę, GPS, WIFI, połowę ceny 5DIII, lepszy centralny.
    Jak dla mnie sporo.
    Poza tym więcej MP, no i nie ma tego wkurzającego joya
    lepsze iso i matrycę - może minimalnie, róznica jest praktycznie żadna - w matrycach canon ma nieodrobioną pracę domową, czy prezes nadal idzie w zaparte? w stylu "lepsze matryce u konkurencji - pierwsze słyszę"?
    GPS i WiFi - casem używam WiFi, GPSa jeszce nie włączyłem nawet - zabawki bez wpływu na fotografię - implementacja wifi taka sobie, brak nfc, integracja ze smatofonem czy tabletem słabiutka - zdaje się że ktoś nie zapłacił za oprogramowanie tego co włożył do aparatu.
    lepszy centralny - no coś musieli dać
    wiecej MP - raczej nie widzę większych MP
    mniejsza waga i połowa ceny - to istotny argument

w czasach kiedy trzycyfrowe cropy mają po 19 krzyżowych wypuszcanie korpusu FF z jednym punktem krzyżowym jest podyktowanie tylko pozycjonowaniem produktu - nie ma to żadnego uzasadnienia merytorycznego czy finasowego - gdyby ten korpus miał TRZY słownie TRZY punkty krzyżowe nie miałbym pytań.

98% obrazu w wizjerze w jednocyfrowym korpusie to przekracza wszelkie granice idiotycznych kastracji

brak czujnika wyłączającego ekran po podniesienu aparatu do oka kosztującego pewnie 50 centów powalił mnie zupełnie - w canonie 500D jest taki czujnik - to trzycyfrowe entry level przypominam jakby ktoś nie pamiętał

ale ogólnie używam i jestem zadowolony z rezultatów - ale canon bedzie musiał sporo zrobić zeby mnie namówić na kolejny korpus - ten jest bardziej niż wystarczający - mam zamiar przezimować na tym korpusie do istotnej poprawy matryc canona - to jest pełnoklatkowy aparat - a wygląda ze niektórzy się cieszą że canon włożył do niego pełnoklatkową matrycę - zapłaciliście za to - kosztuje więcej niż korpus konkurencji (lepszy na papierze) i mam prawo oczekiwać pełnoklatkowego korpusu a nie wydmuszki.
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 29-10-2015 o 09:28
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów