Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Czy wchodzić (już) w system z wymiennymi obiektywami (lustrzanki, bezlustra)?

Widok wątkowy

Bywalec

Domyślnie Odp: Czy wchodzić (już) w system z wymiennymi obiektywami (lustrzanki, bezlustra)?

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    zwykle ludzie kupujący lustrzankę po kompakciku [...] są roczarowani, a to jakość zdjęć za słaba myśleli że będzie łatwiej, a to ciężko, a to aparat za duży, a to obiektywy mało uniwersalne
    Całkiem możliwe że tak będzie - lubię na lekko. Albo okaże się, że jestem **** fotograf i zdjęcia wcale lepsze nie będą. No to sprzedam w cholerę. Jestem na to przygotowany psychicznie

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    Ponieważ RX100 ma wszystkie funkcje, które chlelibyśmy znaleźć w "normalnym" aparacie fotograficznym
    A nawet takie o których właściciele (większości?) lustrzanek tylko marzą: poziomica i "pionowica", timelapsy, filmy, slowmotion, focus peaking, stabilizację w body, pewnie coś by się jeszcze znalazło. Ba, tutaj RX100 dostał 77 punktów a 60D 47

(żartuję sobie tylko)

Cytat Zamieszczone przez Stafford Zobacz posta
    Wniosek: dobrze by było gdybyś mógł spróbować i Canona i Nikona. Jeżeli nie masz takiej możliwości kup używane body z jednym szkiełkiem - przy odsprzedaży i kupnie aparatu z drugiego systemu niewiele stracisz.
    Chyba tak zrobię.

W Saturnie sprzedawca powiedział (zaproponował!) że u nich można oddać aparat do 30 dni po zakupie...

Cytat Zamieszczone przez PiKa Zobacz posta
    I to nie jest entry level tak przy okazji
    Ha! Wiedziałem, że miałem rację. To aparat "zaawansowany"

Ostatnio edytowane przez PiKa ; 27-10-2015 o 00:58

Uprawnienia umieszczania postów