Cytat Zamieszczone przez BLS19 Zobacz posta
Takie podstawy trzeba Wam tłumaczyć?
Żenada.
Ja tylko kwituje takie "bzdety" swoim komentarzem i wyjaśnieniami, [.....]

Po drugie - tak jak już wspomniałem, nie interesuje mnie Wasze zdanie na temat mojego zdania. Więc oszczędzajcie klawiaturę, bo takie rozważania zupełnie mnie a pewnie i innych nie bawią i ja mam je w "wielkim poważaniu". Zachowajcie je dla siebie ( i jeśli uznają to za znaczące, Kolorowych).
^^Dla przypomnienia kilka Twoich wypowiedzi.

Kolekcjoner - doceniam pracę osób, które pilnują porządku na różnego rodzaju forach, ale tutaj pozwalacie naprawdę na zbyt wiele.
Przecież to jest typowy przykład offtopa z wycieczkami osobistymi kierowanymi do osób, które niekoniecznie podzielają zdanie większości.
Tu nawet osoby nie potrafią zrozumieć paru prostych słów np mylą przyczynę zakupu aparatu z wnioskami płynącymi z jego posiadania.
O żenująco niskim poziomie wypowiedzi już nawet nie wspominam.
To tak margines ..( fakt, że powinien to być prv ale ja tam tajemnic w kwestii osądu forum akurat nie mam).
I teraz tak. Parafrazując - nie interesuje mnie Twoje zdanie na temat tego forum, sposobu moderacji i co Cię bawi, a co nie. Nikt też nie dał Ci prawa do ocen wypowiedzi innych użytkowników forum więc oszczędzaj klawiaturę, bo dalsza Twoja pisanina w stylu jaki tu prezentujesz skutkować będzie zablokowaniem konta.