Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Wzór Umowy-czy ktoś się podzieli ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Wzór Umowy-czy ktoś się podzieli ?

Cytat Zamieszczone przez crazyfoto Zobacz posta
    ...Tak to tylko w Polsce i w Rosji jest
    Może bardziej w Warszawie. Nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś zdjęć weselnych nie odebrał, zdarzają się przypadki nie zapłacenia całej kwoty lub nieodebrania fotoksiążki, ale to są wyjątki. Ewentualnie rezygnacja z fotografa, jednak wtedy pozostaje wpłacony zadatek.
    Z ciekawości ile % całej kwoty u Ciebie to zadatek?
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Coś już napisał
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie Odp: Wzór Umowy-czy ktoś się podzieli ?

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    Może bardziej w Warszawie. Nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś zdjęć weselnych nie odebrał, zdarzają się przypadki nie zapłacenia całej kwoty lub nieodebrania fotoksiążki, ale to są wyjątki. Ewentualnie rezygnacja z fotografa, jednak wtedy pozostaje wpłacony zadatek.
    Z ciekawości ile % całej kwoty u Ciebie to zadatek?
    Faktycznie w Warszawie jest cwaniactwo na maxa.Były już przypadki że sala kapała marmurami,kapela grała 7 osób i się wypieli.Mąż matki ma kapelę i bierze zadatku 500zeta i u mnie to samo,także mam wgląd jak to wygląda z zespołami.I też siedzą na czterech literach-roboty nie ma bo u nich rynek paskudzą DJ-e.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Ile lat siedzisz w tej branży ?
    Krótko.W 2010 przesiadłem się z analoga na cyfrę a że kolegę mam fotografa ślubnego tak zacząłem śmigać po okolicy.Nie tego się spodziewałem na początku więc i optymistycznych wpisów nie robię.

Uprawnienia umieszczania postów