I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
autor pisze o allegro więc jak to sobie inaczej wyobrażasz? kupujący wybiera formę płatności i tyle.
Jak handluje bez allegro, to przy pobraniu biorę zaliczkę i dopiero wysyłam, chyba że kupujący nie ma obaw przed wysłaniem kasy na konto. Ja jako kupujący bez allegro biorę wysyłkę ze sprawdzeniem zawartości albo otwieram przy kurierze i tyle, kasy bez niczego nie wysyłam nigdy.
PROSTE ZASADY
SONY
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Ja właśnie wysłałem w poniedziałek komuś kogo nie znam lustrzankę kit. On już dostał towar, ja jeszcze nie mam pieniędzy.
Czy jestem zmartwiony? Jakoś nie, bo wiem, że on już zapłacił zanim wysłałem i mam jakieś tam zaufanie do paypal.
Mimo, że mógłbym wycisnać z tej sorzedaży parę dolarów więcej, podziękowałem za udział w aukcji na ebay potencjalnym kupcom z zagranicy i kupcom nie majacym konta na paypal. Jak ktoś lubi ryzyko i jest bardziej pazerny, może szukać kupców z Mongolii z kontem w banku na Madagaskarze.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
trzeba korzystać z ich opcji płatnosci typu PAYU a nie na dźwięk szekli zza wody szybciutko sprzedawać, zwłaszcza jak jakiś koleś z maczupikczu pisze ze chce 70-200 kupić, mi odrazu coś śmierdzi jak ktoś znikąd znajduje moje aukcje na ebayu w UK... chociaz ebay ogólnokrajowy tak allegro to platforma PL i kiedy jeszcze dostawalem pytania tego typu w PL to z bomby leciało to do kosza, to samo na OLX, czasem wole stracić coś z ceny jak stracić obiektyw. Szkoda mi autora wątku ale jak ktos juz napisał tutaj na w poście, selekcja naturalna.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Widzisz mógł posłać do Ciebiei potem podesłać nigera do Ciebie po odbiór z gotówką
Widzę ostrość na nieskończoności...!