Do wszytkich którzy myslą że to żart albo ściema. Moje pytanie nie było żartem. Owszem jakiś czas temu zadałam pytanie z prośbą o radę przy ustawieniach aparatu na wernisaż, wystawę i biennale oraz chyba z tego co pamiętam dla wesel. Wiele ze wskazówek i rad które wtedy otrzymałam wykorzystałam z powodzeniem i wiele się od tego czasu nauczyłam. Zrobiłam sporo zdjęć na weselach i różnego rodzaju galerii, wystaw itp. Pytanie które zadałam odnośnie koncertu i ustawień aparatu było pisane w wielkim pośpiechu. Nigdy ale to nigdy nie robiłam zdjęć na koncercie a wydaje mi się że jednak warunki oświetleniowe itp. na koncercie a na wernisażu lub w muzeum to jednak dwie różne odmienne sytuacje. I dlatego zadałam to pytanie Dowiedziałam się w południe że tego samego wieczoru mogę robić zdjęcia na bardzo dużym koncercie obok profesjonalisty i spanikowałam. Wiem że popełniłam gafę pisząc że najlepiej byłoby wybrać w aparacie tryb AV. Sorry jeśli kogoś z was zdenerwowałam albo rozczarowałam. Pewnie myślicie że jestem totalną kretynką. Mam nadzieję że nie...

--- Kolejny post ---

Dzięki za pomoc i linka i za wyrozumiałość.

Nigdy ale to nigdy nie robiłam zdjęć na koncercie a wydaje mi się że jednak warunki oświetleniowe itp. na koncercie a na wernisażu czy weselu lub w muzeum to jednak dwie różne odmienne sytuacje. I dlatego zadałam to pytanie. Dowiedziałam się w południe że tego samego wieczoru mogę robić zdjęcia na bardzo dużym koncercie obok profesjonalisty i spanikowałam. Wiem że popełniłam gafę pisząc że najlepiej byłoby wybrać w aparacie np tryb AV. Ale tak czy inaczej bardzo bardzo dziękuje Ci za wyrozumiałość i pomoc.

--- Kolejny post ---

Nigdy ale to nigdy nie robiłam zdjęć na koncercie a wydaje mi się że jednak warunki oświetleniowe itp. na koncercie a na wernisażu czy weselu lub w muzeum to jednak dwie różne odmienne sytuacje. I dlatego zadałam to pytanie. Dowiedziałam się w południe że tego samego wieczoru mogę robić zdjęcia na bardzo dużym koncercie obok profesjonalisty i spanikowałam. Wiem że popełniłam gafę pisząc że najlepiej byłoby wybrać w aparacie np tryb AV. Ale tak czy inaczej bardzo bardzo dziękuje Ci za wyrozumiałość i pomoc.

--- Kolejny post ---