no dobra, to wybor padł na sigme 20mm
Pierwsza fotka z tego szkła, tylko lekko podostrzona i wykadrowana.
Szkło moim zdaniem ma mniej pewny AF niż Sigma 35 1.4
no dobra, to wybor padł na sigme 20mm
Pierwsza fotka z tego szkła, tylko lekko podostrzona i wykadrowana.
Szkło moim zdaniem ma mniej pewny AF niż Sigma 35 1.4
Wczoraj byłem w sklepie na testach i faktycznie AF potrafi przestrzelić, testowałem na dwóch 6D, niestety mieli tylko jeden egzemplarz, nie wiem czy to tylko kwestia danej sztuki. Jakość obrazka jest znakomita, muszę podjechać jeszcze raz jak będą mieli co najmniej dwa, trzy obiektywy na stanie.
Po kilku różnych sesjach, muszę stwierdzić, że być może masz racjęW ogóle jakaś dziwna sprawa z tym obiektywem. Wydaje się , że im dłużej go mam tym mniej jest mi potrzebny. Ot takie szkiełko do zabawy z głębią ostrości na szeroko. Piszę o fotografii zwykłej, bo jeśli chodzi o astrofotografię, to już jest inny temat.
5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
600EX-RT, 430EXII, 568EXII
CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600
Mam i ja. I niestety obawiam się, że mogę polubić kundle. No nic, może mi przejdzie...
Póki co w mieszkaniu trafia we wszystko. Na nieskończoność szału nie ma, ale do tragedii też daleko. USB dock był dziś niestety niedostępny w sklepie. Skoryguję za jakiś czas i powinno być ok.
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
jak zaczniesz hasac z nia po podworku to wrzuc jakies sample ;]
Szybki sampelek nie podwórkowy na dużym iso:
Fumare humanum est!
Możemy się ustawić na piwko i pomacać sobie wzajemnie... (moje 35A i Twoje 20A ofc...)
No i wykpił się od postawienia piwa kusząc 35-tkąOK - odezwę się na PW w przyszłym tyg.
Fumare humanum est!
SONY