Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 141

Wątek: [vik] Portretowe początki

Domyślnie Odp: [vik] Portretowe początki

62. jest bombowe. u mnie postać wyłania się z bieli, monitor nieskalibrowany, więc może kłamać - ale w takiej wersji jestem na tak. jaki jest oryginał?

63. cudne, 64. mnie zbyt mdłe (tzn na pewno w kontekście patrzenia na jedno po drugim to drugie bardzo traci) - tylko uwaga: rękawiczki, ojoj, wołają o pomstę do nieba

w 65. ujęcie mnie robi, obróbka mniej - zbyt w fiolety.

poza tym nurtuje mnie - zawsze sesje obrabiasz tak różnorodnie? tu co zdjęcie inna tonacja, wydaje mi się, że traci przez to całość (na spójności), ale też każda pojedyncza fotka w oku zwykłego "oglądacza" ("bo tamta ma ładniejsze kolory/ bo ta jest jakaś niebieska/bo tamta niewyraźna")

ofc wytykam co mi nie gra, pod rozwagę i dla rozwoju, bo jest naprawdę ok, dobra sesja!

Bywalec
    Miasto
    Jelenia Góra

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Cholera czepiamy się za mocno a to tylko detale
    Ale vik akurat (w przeciwieństwie do niektórych osób prezentujących w tym dziale) przyjmuje wszystkie uwagi z pokorą, co widać w Jej komentarzach i kolejnych zdjęciach.

Cytat Zamieszczone przez vik Zobacz posta
    Nie będę się pierdzieliła, wrzucę moje "top" teraz
    Nigdy się nie pierdziel!!! Jestem za

Dopiero zaczyna Awatar vik
    Miasto
    Legnica

danae - każdy, ale ja jestem wyjątkowa (sama dla siebie). Dlaczego w innych tonacjach? Po prostu każde zdjęcie ma odrębną wizje. Do jedno pasują mi kolory zbyt mocniejsze, do drugiego delikatniejsze. Chce, żeby zdjęcia były właśnie różnorodne. Dla mnie to jest tak: Jak każde zdjęcie jest praktycznie takie same (prócz kadru), dla mnie to jest nudne i szukam czegoś lepszego Dziękuje za uwagi Idę stylem vintage, w delikatnych i pastelowych odcieniach. Może się to zmieni

Dzięki Piotruś!
    1200D + 85/1.8

Uzależniony Awatar mwitek
    Miasto
    Łódź

Foty są ekstra. Jak wynika z podpisu to wszystkie z cropa i 85 1.8? Chyba sobie kupie to szkło.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Moje typy to 63 i 65, bardzo ładne.

Miasto
    Legnica

Dziękuje! Nawet nie wiecie, jak takie komentarze mogą ucieszyć

1200D to jest amatorska lustrzanka, nie jest wyrąbana, ale to prezent od taty i na pewno jej nie sprzedam, tylko mu ją oddam. Mimo, że słaba, to obiektyw nadrabia, który polecam A miałam kupować 50/1.4. Nie będę skromna, ale jak ktoś kiedyś napisał, to ja odwalam dobrą robotę, a na samym końcu 1200D

W planach mam zakup Canona 6D i 35/1.4 - ale to daleka przyszłość. Po maturze wezmę się do solidnej pracy (chyba za granicą), żeby zarobić dobry grosz i nie wiem czy najpierw inwestować w nowe Body, czy w obiektyw.
    1200D + 85/1.8

Masz racje, Ty robisz robotę! Rób dalej, widać duży progres od początku wątku

Uzależniony Awatar mwitek
    Miasto
    Łódź

Ja wiem, że aparat sam zdjęć nie robi

Pytałem tylko z ciekawości. I zachwycony jestem tym co potrafisz wyciągnąć z 85 1.8 na cropie, a ciekawy co by było na FF

Miasto
    Legnica

Ostatnie z tego setu (:

67.
    1200D + 85/1.8

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Na pierwszy rzut oka fajne, jak zresztą większość poprzednich. Ale jak się rzuci okiem po raz drugi i trzeci... Jasna obwódka wokół ust a oczy chyba trochę za ostro. Ale to może moje oczy już nie takie

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów