Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: [lutek] Wenecja Bydgoska

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [lutek] Wenecja Bydgoska

Nie jestem z Bydzi bo jestem z Wawy a moja żona jest z Bydzi więc bywam tam od czasu do czasu- tu nie częściej niż raz na rok. Większość szpanuje na profesjonalistów i artystów i to, ze sa najlepszymi fotografani, i chce być lepszy od innych a ja mam to w dupie. Jestem może najgorszym w Polsce ale robię zdjęcia dla własnej przyjemności. Chciałem tu pokazać miejsce, które jest dowodem na to, ze miasto nie zawsze musi oznaczać sznur aut czy beton.
    Co do kwadratu to stosuje pewną zasadę - robię w standardowym formacie 3:2 lub 2:3.
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: [lutek] Wenecja Bydgoska

Cytat Zamieszczone przez Lutek Zobacz posta
    Nie jestem z Bydzi bo jestem z Wawy a moja żona jest z Bydzi więc bywam tam od czasu do czasu- tu nie częściej niż raz na rok. Większość szpanuje na profesjonalistów i artystów i to, ze sa najlepszymi fotografani, i chce być lepszy od innych a ja mam to w dupie. Jestem może najgorszym w Polsce ale robię zdjęcia dla własnej przyjemności. Chciałem tu pokazać miejsce, które jest dowodem na to, ze miasto nie zawsze musi oznaczać sznur aut czy beton.
    Co do kwadratu to stosuje pewną zasadę - robię w standardowym formacie 3:2 lub 2:3.
    Nie ma się co obruszać. Miasto ładne, zdjęcia słabe. Ładne miasto głównie ze względu na cieki wodne, twoje zdjęcia nie oddają klimatu tego miasta.

Uprawnienia umieszczania postów