Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Nowy nie wie co kupić. Pomożecie?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Nowy nie wie co kupić. Pomożecie?

Cytat Zamieszczone przez Tyberiusz Zobacz posta
    Gdybym kupił sobie coś w stylu 6D to co bym nim zdziałał na chwilę obecną, skoro dopiero co się nauczyłem guzikologi i ustawień? Pewnie, szpan jest, tylko mam robić po kilka pstryków 6d zanim mi się uda wogóle jakieś ujęcie?
    moim zdaniem lepszy sprzęt nie blokuje możliwości robienia zdjęć i początkujący nie musi kupować najpierw trzycyfrowego korpusu potem dwucyfrowego a na koniec jednocyfrowego - to obłęd i nabijanie kasy producenta - jeśli chce robić zdjęcia niech kupuje coś konkretnego - będzie się uczył na dobrym sprzęcie. dodatkowo uważam że (wbrew szeroko prezentowanej opinii) lepszy sprzęt robi lepsze zdjęcia
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Nowy nie wie co kupić. Pomożecie?

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    moim zdaniem lepszy sprzęt nie blokuje możliwości robienia zdjęć i początkujący nie musi kupować najpierw trzycyfrowego korpusu potem dwucyfrowego a na koniec jednocyfrowego - to obłęd i nabijanie kasy producenta - jeśli chce robić zdjęcia niech kupuje coś konkretnego - będzie się uczył na dobrym sprzęcie. dodatkowo uważam że (wbrew szeroko prezentowanej opinii) lepszy sprzęt robi lepsze zdjęcia
    No właśnie! Też nie rozumiem zdania "na początek wystarczy ci...".

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów