Jak wyżej proszę kolegów o opinie
Jak wyżej proszę kolegów o opinie
a ktoś się już z 10D przesiadał?Zamieszczone przez fotoartted
20Dset
maj łeb...
Podejrzewam ze znajdziesz kogos w tym watku: http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.p...09&start=0Zamieszczone przez Tytus
mi sie wydaje, że przesiadka była z 300D a nie 10DZamieszczone przez Vitez
![]()
[ Dodano: 23 Wrzesień 2004 ]
a tak właściwie, to wrażenia z przesiadki z czego na co dokładnie ci chodzi?Zamieszczone przez fotoartted
na 20D lub 10D z czegokolwiek
na 20D z czegokolwiek
na 20D z 10D???
wrażenia mogą być różne...
20Dset
maj łeb...
Masz racje Tytus Vitez nie sprawdził tematu
Vitez mógł odnieść błędne wrażenie, tytuł nie jest precyzyjny...Zamieszczone przez fotoartted
20Dset
maj łeb...
Oczywiście chodzi o przesiadkę z niższego 10D na wyższy 20 D
Pozdrawiam
no to sobie chyba trochę poczekasz na taką opinię...Zamieszczone przez fotoartted
różnica jest między tymi modelami zbyt mała, by ktoś kto po prostu robi tym aparatem zdjęcia chciał się przesiadać na 20D
co innego fani gadżetów, ale ci tutaj chyba jednak poczekają na spadek ceny 1Ds po wejściu MkII, niż będą się pchać w 20D
20Dset
maj łeb...
no to brac czy nie brac??? mam dylemata terachce opylic D60 i kupic jako drugi 20D jest sens czy na wiosne wziasc 1D MKII????????????????????
Nie robie duzych powiekszen... maks 30x45 chyba nie ma sensu pakowac sie w DSa, jak spadnie cena
Sadze ze 1D MKII przy rozdzielczosci 8mln matrycy moze miec lepszej jakosci foty co DSa przy 8mln???????![]()
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
w Twoim przypadku mając 10D dokupywanie jako drugi 20D chyba jednak mija się z celem, ja kupiłbym 1d i miał porzadny aparat do robienia zdjęć w trudnym terenie i trudnych warunkach...Zamieszczone przez Tequil
20Dset
maj łeb...