Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Droga do perfekcyjnego koloru w portrecie - webinarium X-rite

Domyślnie Droga do perfekcyjnego koloru w portrecie - webinarium X-rite

Jeśli tylko jesteście zainteresowani lepszą kontrolą nad kolorami swoich zdjęć, chcecie się dowiedzieć kilka ciekawych rzeczy związanych z usprawnieniem swojego warsztatu fotograficznego powinno was zainteresować to bezpłatne szkolenie organizowane przez firmę X-Rite

Tytuł: "Droga do perfekcyjnego koloru w portrecie wg fotografa Piotra Piątka"

Szkolenie ma postać webinarium, czyli szkolenia przez internet. Niezbędna jest rejestracja.

Więcje informacji:
    http://us3.campaign-archive1.com/?u=fc3af3ed80c9608a23a6019a1&id=f0d5957102&e=[UNIQID]

Do usłyszenia, to już jutro!

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie Odp: Droga do perfekcyjnego koloru w portrecie - webinarium X-rite

Piotr - super - ale 11.30??? - to chyba dla studentów i "mających dużo czasu" - lepiej byłoby 23.30.....

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Popieram Max13. Pora nieludzka.
    Może jakaś powtórka zarejestrowanego materiału?
    Marki trzy.

Niestety nie miałem wpływu na porę szkolenia.
    Ale - pomysł powtórzenia nie jest złym pomysłem. Napiszę tutaj o takiej możliwości jak porozmawiam z organizatorem czyli X-rite Photo Poland

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Zarejestrowałem się, chciałem oglądnąć w pracy, niestety do połączenia trzeba zainstalować jakiś program, a u mnie w pracy, jest to niemożliwe.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Nie ma innej możliwości uczestniczenia w takim szkoleniu. Musi być specjalistyczne oprogramowanie, które też pozwala na zadawanie waszych pytań.

A to dzisiejsze webinarium zostało zarejestrowane i można gdzieś je zobaczyć?

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Nie warto kolego. W zasadzie był opis produktu. Pełno tego na YT.
    Marki trzy.

To "w zasadzie" często robi różnice. Ale nie mnie to oceniać. Starałem się ten temat potraktować by pokazać na przykładzie możliwości jego stosowania. Odpowiadając na pytanie: tak bedzie to webinarium dostępne na YT. Na pewno zostanie wysłany link do uczestników. Ewentualnie śledźcie fanpage fotografa.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Robi różnicę, ale przyznasz, że takie absolutnie podstawy omówiliście, które zresztą są ogólnie dostępne i znane.
    Fajnie by było gdybyście rozszerzyli ten temat o profilowanie przy pomocy Adobe DNG Profiler, który ma dużo większe możliwości i moim zdaniem daje lepsze rezultaty w oprogramowaniu Adobe (PS, LR).
    Mnóstwo niedomówień i mitów powstało kiedy dr5000 wrzucili swój film o profilowaniu. W zasadzie nic tam nie powiedzieli i dlatego wielu uważa, że mają jakąś tajemną wiedzę.
    To by było dla Was wyzwanie, a nie omówienie produktu.
    Marki trzy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów