Ja w życiu nie słyszałam o tym sklepie, ale to jeszcze nic nie znaczy. Dopytaj o warunki gwarancji, bo to może być jakiś Japończyk bez gwarancji europejskiej, albo sprzęt z jakiejś innej obcej dystrybucji bez gwarancji producenta, tylko sprzedawcy. W przypadku takich sklepów nieznanych to różne kwiaty już się widziało. Cztery stówki to niemało, ale z drugiej strony ryzykować, że coś pójdzie nie tak... Najlepiej to tam zadzwoń, dopytaj. No i takie małe, nieznane sklepiki potrafią robić problemy z ewentualnym zwrotem, to się może uszkodzić w transporcie etc. Nie chcę, żeby mój post zabrzmiał jakoś złowieszczo, po prostu warto się upewnić w takim przypadku dokładnie i sprawdzić trzy razy. Tylko ja to leniwa jestem i jeśli już zamawiam drogi sprzęt przez neta to z takiej firmy, o której wiem, że na pewno nie robi problemów w razie wu, a często sama osobiście jadę, sprawdzam i kupuję o ile to możliwe. I wiadomo, niby prawo jest po Twojej stronie, ale są firmy, które zwrot przyjmują od ręki i wysyłają po niego kuriera a są takie, które cudują, grają na zwłokę i liczą chyba na to, że tak się wkurzysz aż odpuścisz

Udanego zakupu i radości ze sprzętu życzę