Żeby zawsze mieć dodatkową baterię. Ale chyba jednak wolę dokupić osobno baterię, jakiś zamiennik. Bo aparat z gripem wygląda komicznie.
Żeby zawsze mieć dodatkową baterię. Ale chyba jednak wolę dokupić osobno baterię, jakiś zamiennik. Bo aparat z gripem wygląda komicznie.
Nawet w Krakowie na Studenckiej jest 5999 + cashback 600 zł jak oddasz jakiś złom (aparat, nawet uszkodzony) w rozliczeniu.
Jak działa cashback masz szczegółowo opisane tutaj:
Stare na nowe - Canon Polska
P.S. Możesz też poszukać używanego 6d![]()
Więc mogę w spoczynek oddać mojego Sony NEX-5?
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
Kupię, zobaczę jak się będzie ta bateria sprawować, później ewentualnie dokupię. Ponawiam pytanie, ktoś wie czy Sonego hybrydę mogę oddać na Cashback?
Dżizas tak trudno przeczytać? W czym jeszcze wyręczyć / podsunąć gotowe pod nos? Masakryczne lenistwo po prostu, link był podany przez Bangi.
2.3. Przekazanie zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa zużytego dowolnego aparatu
fotograficznego do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego w
dowolnej gminie na terenie Rzeczpospolitej Polskiej lub przekazanie go sprzedawcy, u
którego uczestnik dokonał zakupu nowego aparatu, Wydrukowanie oświadczenia
znajdującego się na stronie promocyjnej, a następnie podpisanie go i przesłanie skanu lub
zdjęcia poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie
Gdyby były problemy z odczytaniem to copy-paste i do syntetazora mowy. Linka już nie podam.
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Dziękuję za odpowiedź.
jak chcesz oddać tego Sonego to wyślij mnie, a ja Ci wyślę aparat który możesz oddać na cashbacka.
SONY
Ten regulamin keszbeka, to generator oszustów i demoralizacja społeczeństwa :-)
Wystarczy "Wydrukowanie oświadczenia
znajdującego się na stronie promocyjnej, a następnie podpisanie go i przesłanie skanu lub
zdjęcia poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie"
@ Yuukarii Można oddać aparat dowolnej marki, niestety aparat w smartfonie się na to nie łapie, bo pytałem
@ mysiaty - nie wpadłem na to, może dlatego, że nie mam duszy oszusta, a tak poważenie, to myślałem, że trzeba jeszcze jakiś dowód przekazania okazać...