kup 6D i naleśnika C40/2.8
świetny duet na wycieczki i do portretów - lekki, poręczny, a jakość obrazka bajeczna (wiem, bo używam)
kup 6D i naleśnika C40/2.8
świetny duet na wycieczki i do portretów - lekki, poręczny, a jakość obrazka bajeczna (wiem, bo używam)
Widziałem Twoje zdjęcia.
Zdecydowanie 6D + 50tka lub 40tka.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi,o takim obiektywie to ja nie słyszałam. A całkiem niezłe opinie o tej 40! Wręcz idealny zestaw dla mnie, będzie 6D + 40mm f/2,8 i M42 Pentacon 50mm f/1.8 Póżniej zastanowię się nad czymś dłuższym. Tylko bym prosiła o jakąś opinię sklepu FOTOSET.PL 6D jest tam tańsza o 400zł od reszty ofert, ktoś coś wie na temat tej strony, opinie niby pozytywne.
Ostatnio edytowane przez Yuukarii ; 24-09-2015 o 00:31
Ja w życiu nie słyszałam o tym sklepie, ale to jeszcze nic nie znaczy.Dopytaj o warunki gwarancji, bo to może być jakiś Japończyk bez gwarancji europejskiej, albo sprzęt z jakiejś innej obcej dystrybucji bez gwarancji producenta, tylko sprzedawcy. W przypadku takich sklepów nieznanych to różne kwiaty już się widziało. Cztery stówki to niemało, ale z drugiej strony ryzykować, że coś pójdzie nie tak... Najlepiej to tam zadzwoń, dopytaj. No i takie małe, nieznane sklepiki potrafią robić problemy z ewentualnym zwrotem, to się może uszkodzić w transporcie etc. Nie chcę, żeby mój post zabrzmiał jakoś złowieszczo, po prostu warto się upewnić w takim przypadku dokładnie i sprawdzić trzy razy. Tylko ja to leniwa jestem i jeśli już zamawiam drogi sprzęt przez neta to z takiej firmy, o której wiem, że na pewno nie robi problemów w razie wu, a często sama osobiście jadę, sprawdzam i kupuję o ile to możliwe. I wiadomo, niby prawo jest po Twojej stronie, ale są firmy, które zwrot przyjmują od ręki i wysyłają po niego kuriera a są takie, które cudują, grają na zwłokę i liczą chyba na to, że tak się wkurzysz aż odpuścisz
Udanego zakupu i radości ze sprzętu życzę![]()
Wolę nie ryzykować, a ktoś się orientuje na jakiej zasadzie działa Cashback? Zwrot otrzymuje się tylko za lustrzanki Canona? Znalazłam kolejną stronę PasazFoto.pl - sklep z artykułami fotograficznymi - Canon EOS 6D ktoś zna? Na ceneo jest napisane,że są zaufane opinie. Gwarancja na tej stronie to 1 rok, nie powinna być ona dłuższa?
a dlaczego nie chcesz kupić na raty w Saturnie?
Jeśli weźmiesz na 10 (rat), nie zapłacisz ani grosza prowizji
Ja tak zrobiłem, i był to b. sensowny ruch (wydatek nie zabolał
jak przy płatności gotówką)
Nie wiem czy mi się opłaca na raty, mam 10 tysięcy, ale za coś trzeba żyć, dlatego max 6,5 tysięcy mogę wydać. Skonsultuję to jeszcze z mamą.
Wolałabym wydać 5 700zł a nie 6 100zł. Już mam za te 400zł torbę i gripa.
w Saturnie kosztuje 6100?
ja rok temu zapłaciłem 5900
Tak :/ Jeszcze w RTVeuroAGD i w Mediaexpert jest za 5999zł
6D + ef-40/2.8
Po co Ci grip?