Panowie i ja mam problem ze swoją lampa :/ na początku roku kupiłem dwie lampy YN-600rt i na pierwszym zleceniu po około 50 wyzwolenia przestała wogule blyskac. Jak się spojrzał w palnik to było widać coś jakby mały błysk słabej diody, jak by palnik próbował wyzwolić błysk ale nie mógł. Brak jakichkolwiek komunikatów na wyświetlaczu. Lampa została odesłana na gwarancję i stwierdzili że używałem "niskiej jakości zasilania" bo u nich lampa chodzi. Odesłali i faktycznie chodziła. Wczoraj pojechaliśmy na ślub już tylko z tymi lampami bo stare sprzedane i jakież było moje wkur..... gdy po godzinie na sali lampa znowu przestała blyskac. Po powrocie do domu nagrałem film ze wkładamy nowe dobre akumulatory, lampa pokazuje że są pełne, i brak błysku. Jutro będę próbował ją reklamować jeszcze raz a jak to nie pomoże to zglosze sprawę do rzecznika praw konsumenta bo to jest jakaś kpina. Teraz byłem na etapie dokupienia jeszcze dwóch lamp, ale w tej sytuacji naprawdę nie wiem co mam z tym robić. Boję się iść dalej w ten system, mimo że wcześniej również korzystałem z produktów tej firmy i byłem więcej jak bardzo zadowolony.