Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
Zdumiewające, że znajdują się tacy, co kupują nową puszkę żeby przez 3 miesiące zrobić aż 600 fotek
Prędzej spodziewałbym się rocznego z prawie zerowym niż takiego jak mnie się trafił Może kogoś przycisnęła nagła potrzeba gotówki albo kij wie co... mój fart

Zastanawiałeś się, czy nie straciłeś zbyt wielu ujęć nie mogąc korzystać z bocznych pkt-ów AF-a? Nie żałujesz dzisiaj dokonanego wyboru?
Żałuje bo nie miałem kasy na 1dX ani nawet na 1d4 tzn kasa może i by się znalazła na tego drugiego ale musiałbym i tak zapłacić 2x tyle co za 6d. Bocznych używam naprawdę sporadycznie więc tych ujęć prawie nie trace, 99% moich strzałów to centralny lub takie warunki, że i najgorsze boczne świata trafią.

To jasne, ze nie ma sensu płacić za możliwości, których się nie wykorzystuje, ale czy naprawdę istnieją tacy, co nie odniosą korzyści z lepszego AF-a
Mi oczywistym wydaje się, że jak jest kasa na 5D3 i na potrzebną szklarnię, to chyba lepiej brać 5-tkę niż 6-stkę
Tylko tu jest chyba rozkminka czy 5d3 i słabsze szkła czy 6d i lepsze.

Niekoniecznie, nowy egzemplarz może się przecież okazać wadliwy, a używany, z pewnego źródła jest już sprawdzony, przetestowany
Wiedziałem, że ktoś się do tego przyczepi Ale jak w używce po gw padnie migawka to już nic nie zrobisz - tylko płatne serwisowanie. A wadliwa nówka do wymiany i po krzyku.