Ale 98 było o niebo lepsze od 95. A potem długo niedościgniony (czy w ogóle) 2000 server. Te były też parzyste.
Ale 98 było o niebo lepsze od 95. A potem długo niedościgniony (czy w ogóle) 2000 server. Te były też parzyste.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Zawsze mozna 9-tke wymawiac jak we frazeologii lotniczej czyli "najner" i problem "najn" znika.
Jak czytam coś takiego to mi się nuż w kieszeni otwiera. Nie zgadzam się w 100%. Jeśli mówimy już o jakieś zależności, to tak, co druga wersja systemu Windows nie podobała się użytkownikom, i to nie że względu na niepoprawność dzialania, a raczej na zmiany jakich dokonano. Od win98 mialem wszystkie windowsy, i każdy z nich był szybszy i bardziej stabilny od poprzednika /oprócz klapy jakim był win me/. Np Win8/8.1 obrywa się za to, ze ma kafelki i poprzestawianie ustawienia a nie za to, że działa mniej "poprawnie"... Bo jest szybszy i bardziej stabilny od poprzednika
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
ebe ebe
Dla Ciebie Vista była lepsza od poprzednika?
Złomek (ten z bajki Auta) też jest najszybszy. Na wstecznym.
Co mnie jako użytkownikowi przyjdzie z tego że sam system jest o jakiś promil szybszy [1], jeśli całą tą przewagę z nawiązką szlag trafia, bo zmiany w interfejsie powodują że zestaw maszyna+operator pracuje mniej efektywnie?
Powiedzmy sobie szczerze - interfejs W8 na tradycyjnych komputerach to nieporozumienie.
[1] nie wiem czy W8 jest szybszy czy wolniejszy od W7, bo używałem tych systemów na różnych komputerach.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Zrzędzicie jak stare ciotki....
Ja od ponad miesiąca ma W10 i choć nie wszystko dział np dodatkowa druga grafika (z gier wyrosłem) to jestem zadowolony z obsługi po przesiadce z W7 i na W7 bym nie wrócił....
Ostatnio edytowane przez Lutek ; 03-09-2015 o 22:07
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Fascynujące![]()
Każdy ma swoje zdaniemnie 8.1 bardzo przypasowal i po wielu Waszych wypowiedziach na razie nie będę zmieniał na dziesiątkę
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
ebe ebe
jak mozna z gier wyrosnac??
chyba nigdy do nich nie dojrzales![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!