Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
Przyczepiłem się też do 50/1.4 - zadałem dość proste pytanie (które eLki) i wyszło, że zamieniłeś jedynie 35 a dodałeś całą listę od czapy, także tych potencjalnych w sumie nie wiem po co...

A apropo subaru, to wypowiadałem się na jednym konkretnym przykładzie, bo mam zasadę, że wypowiadam się w tematach na które mam pojęcie. A Ty chciałeś zabłysnąć tym LPG i zabłysnąłeś... niewiedzą . Szkoda słów...
Czytaj uważnie, napisałem na co zamieniłem 50 1,2. 85L - czy napisałem że czegoś mi brakuje. Zaślepia cię czerwony pasek, nawet nie czytasz co się do ciebie pisze.

Jeszcze raz, czytaj ze zrozumieniem, napisałem co wymieniłem. Ja wymieniłem, nie znaczy to że każdy wymieni. Czy to Canon czy Sigma są lepsze i gorsze egzemplarze. Może ja trafiłem lepiej a ty gorzej. A może dla ciebie Canon to jedyny słuszny producent a reszta to jak to nazywasz - kundle. Niczym nie chciałem zabłysnąć, napisałem ze zrobiłem kilkaset tys na lpg i to prawda, robiłem 60tys rocznie na lpg i śmieszy mnie psioczenie na gaz. Nie ścigałem się i nie startowałem w zawodach, nie mam o tym pojęcia i o tym nigdy nie pisałem, sam sobie to dopowiedziałeś.