Klient na pewno nie wyłapie. Tak samo jak nie wyłapie czy cykasz na 1.4 czy na 2.0
Jasna sprawa, pytanie czy będzie aż tak duży skok jakościowy w stosunku do starej 35tki żeby czerpać z tego korzyści po zrobieniu zdjęcia na tyle duże by stwierdzić warto było. Oprócz tego pozostaje pytanie czy warto upgrade zrobić z 35 mkI na mkII czy doinwestować w zupełnie inne szkło np. 85 LTo troche bez znaczenia - wieksza ilosc ostrych zdjec oznacza łatwiejsza prace. Zadowolony klient to tylko dodatek
To chyba pokaza dopiero testy i pierwsze relacje![]()
Tu nie chodzi o bardziej ostre zdjęcia ( bo i po co niby jeszcze ostrzejsze skoro dotychczasowe są już mega ostre). Tu chodzi o psychikę, zaspokojenie swoich żądzpragnień itp
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Ja na ostrosc nie narzekalem, ale AF moglby byc pewniejszy.. im dluzej uzywam 35'tki tym mniej celna sie staje.
Przyznam, że dopóki używałem 35 L na 5d mark Classic, to z czasem jakby się rozkalibrowała i coraz gorzej trafiała. Po podpięciu do 5d mark III dostała nowe życie i na 1,4 z dużej odległości łapie. Ciekawe z czego to wynika, czy puszka się rozjeżdża z czasem ?? Natomiast z 70-200 2.8 L nie miałem kłopotów nie ważne jakie body, zawsze żyleta i zawsze pewnie.Ja na ostrosc nie narzekalem, ale AF moglby byc pewniejszy.. im dluzej uzywam 35'tki tym mniej celna sie staje.