Umowilismy sie, ze w poniedzialek 24 kwietnia wieczorem
wstawiamy fotki na temat luzno zwiazany z wiosna.
Wybor kadru uwazamy za wazna czesc zadania ;-)
Umowilismy sie, ze w poniedzialek 24 kwietnia wieczorem
wstawiamy fotki na temat luzno zwiazany z wiosna.
Wybor kadru uwazamy za wazna czesc zadania ;-)
Nic dodac nic ujac![]()
:-) tyle czekania, zlitujcie sie ;-) umowcie sie ze moze max 24 ale wczesniejszy termin jesli zdazycie tez wchodzi w gre ;-) (oczywiscie jak juz bedziecie gotowi)
Widzisz jaka teraz u nas pogoda, swiatlo jest marne, czesto pochmurnie no i ja w sumie tylko w weekendy mam czas, snowboarder pewnie tez.
Prognoz nie ogladasz? Od dzisiaj slonecznie przez wiele dni ma byc. A ty spryciarzu pewnie w Powsinie chcesz te wiosenne fotki strzelic na dniach kwitnacej magnolii czyjakimtam i stad dopiero taki terminZamieszczone przez yasin
![]()
Taki termin ustalilismy wspolnie, jakies tam pomysly mam, ciekawe tylko czy bede potrafil zobrazowac tak jak sobie wymyslilemZamieszczone przez Vitez
![]()
czekam niecierpliwie, obiecuję, że oprócz głosowania ani jednego zdania nie wypowiem o zdjęciach :-)
pozdrawiam
al
Fajnie że kolejni śmiałkowie się znaleźli. Kurcze jak się naucze robic zdjęcia też wystartuje a co. Tyle, że wtedy to cholera Hazan może być już dziadkiem i nie bedzie funkcjonowac forum![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Wstawiamy anonimowo.
Panowie, ze mnie zaden fotograf, ze sprzetem tez jestem lata swietlne za snowboarder'em, ktory ma chyba najbardziej wypasiona szklarnie na forum, a ten turniej traktuje jako mobilizacje do wyjscia z aparatem, mysle, ze nie ma sie co bacNawet jak znajdzie sie ktos kto pojedzie po fotce to przeciez nie ma co brac do glowy, wazne, ze jest mobilizacja zeby uzywac sprzetu do robienia fotek, a nie trzymac go w domu na polce
![]()