żeby nie gadać z pamięci bo pamięć jest zawodna i z racji tego że też wróciłem z nad morza to:

zrobiłem (przed chwilą) przegląd i na takim robionym z czasem 2 minuty 54 sekundy mam tego zdecydowanie mniej bo całe trzy sztuki - mogłem coś pominąć, i moje są mniej kolorowe - więc nie kłamałem jak mówiłem że nie widzę

masz tego sporo, moim zdaniem mapowanie pixeli w serwisie powinno wyleczyć ten problem, jest jakiś magiczny sposób pozbywania się hot pixeli - niektórzy twierdzą że to ukryta funkcja serwisowa (mapowania hot pixeli) w menu dostępnym dla śmiertelnika czyli użytkownika końcowego opisy można odszukać w internecie np.
https://shmuliphoto.wordpress.com/20...t-pixel-canon/
i wielu innych miejscach - bardziej przypomina odczynianie uroków ale możesz spróbować.

możesz włączyć odszumianie ma długich czasach, działa również na rawach! wbrew temu co czasem się czyta w postach forum, wadą tego rozwiązania jest to że zdjęcie robi się dwa razy dłużej bo aparat robi ciemną klatkę tyle samo czasu co zdjęcie i odejmuje od zdjęcia - upierdliwe ale daje się żyć, na 6D tego nie używam bo uważam że nie ma takiej potrzeby

dpp powinien usunąć takie martwe pixele automatycznie - ja niestety nie używam dpp trochę zbyt prymitywne narzędzie jak dla mnie i interfejs ma z późnego średniowiecza (wersja 3 z wczesnego średniowiecza), na szczęście wersja 4 działa z 6D, ale właściwie robi wszystko co potrzeba zdjęcia mają niezłą (canonową) kolorystykę na dzień dobry i pewnie się można przyzwyczaić.

a na koniec napiszę że oczywiście tych hotów na twoich zdjęciach jest sporo, powinno ich być pewnie mniej ale widziałem już znacznie więcej - zdjęcie wyglądało bardziej jak nocne bezchmurne niebo pełne gwiazd - a i tak dało się z tym żyć (przy odrobinie wprawy) wiec z takim da się tym bardziej.

podsumowując
1.odczynianie uroków
2.mapowanie w serwisie (sprawdź co widzisz na iso1600/1s - i niech to usuną może to obejmie większość twoich problemów)
3.odszumianie w cFn upierdliwe ale zadziała (dodatkowo szum również się zmniejszy)
4.software
do wyboru do koloru, można każde z osobna lub wszystkie naraz, i cieszyć się zdjęciami .