Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: canon 760d czy 70d

Mieszany widok

Miasto
    Kraków.

Domyślnie Odp: canon 760d czy 70d

Stałem przed dokładnie tym samym wyborem. Ostatecznie wybrałem 760D i jestem bardzo zadowolony.

Uważam, że dobry obiektyw jest o wiele ważniejszy od drobnych różnic w body.
    Bardzo dobrze leży w dłoni, lekki.

Jeżeli chciałbyś jakieś przykładowe fotki, jak z szumami itp. to pisz, mogę zrobić i wysłać.

Nie mam tego obiektywu Canona, ale mam np. Simgę 70-300 APO. Tani obiektyw, bardzo uniwersalny. Nie żałuję zakupu, mogę śmiało polecić.
    Kupiłem go razem z body i 50 1.8 Canona. Dobrze się uzupełniają, a jak chce coś szerszego to używam manuali pod M42.

Bywalec Awatar yacenty
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: canon 760d czy 70d

Cytat Zamieszczone przez patrykwn Zobacz posta
    Stałem przed dokładnie tym samym wyborem. Ostatecznie wybrałem 760D i jestem bardzo zadowolony.

Uważam, że dobry obiektyw jest o wiele ważniejszy od drobnych różnic w body.
    Bardzo dobrze leży w dłoni, lekki.

Jeżeli chciałbyś jakieś przykładowe fotki, jak z szumami itp. to pisz, mogę zrobić i wysłać.

Nie mam tego obiektywu Canona, ale mam np. Simgę 70-300 APO. Tani obiektyw, bardzo uniwersalny. Nie żałuję zakupu, mogę śmiało polecić.
    Kupiłem go razem z body i 50 1.8 Canona. Dobrze się uzupełniają, a jak chce coś szerszego to używam manuali pod M42.
    Mając w szklarni 40d i 6d, chciałem kupić coś jako backup do 6d i coś do wideo, bo jak wiadomo 6d ma słaby AF.
    Kupiłem 760d - to jest masakra. Mimo ze 10 lat młodszy od 40d to jednak dużo gorsza matryca.
    Tym aparatem nie potrafię roibć zdjęć powyżej iso 800.
    Jak się pójdzie na dwór i jest światło na iso 100-400 to jest ok, ale wewnątrz 100% mydła. Aparat był 2 razy na żytniej robili korekty af, cuda nie widy. Dopiero jak poszedłem na street foto gdzie było jasno okazało się ze jednak aparat robi przyzwoite zdjęcia.
    Dziś bez 2 zdań wybrałbym 70d, on dużo lepiej sobie radzi jak jest ciemniej. Róznica w cenie nie duża.