Sciągnąłem ze strony adobe.com wersję trzydziestodniową CS2 i po instalacji PS chce nr seryjny .
Skąd go wziąć ?
Mój angielski jest bardzo słaby i nie mogę znaleźć tej informacji na stronie adobe , dlatego proszę o pomoc.
Sciągnąłem ze strony adobe.com wersję trzydziestodniową CS2 i po instalacji PS chce nr seryjny .
Skąd go wziąć ?
Mój angielski jest bardzo słaby i nie mogę znaleźć tej informacji na stronie adobe , dlatego proszę o pomoc.
Doklikałem się do downloadu tego Photoshopa, ale o żadnym serialu nie było mowy. Jedyne co pisze to "postępuj zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie" i "przeczytaj README w katalogu instalacyjnym". Jeśli nic nie znajdziesz, to mogę spróbować ożywić swoje Windowsy i sprawdzić dokładnie jak to wygląda.
Nie instalowałeś wcześniej żadnych innych triali Photoshopa?
Triali nie . Miałem tylko zainstalowaną pełną 7pl .
Mimo wszystko właśnie to może być problem. Jeśli masz możliwość, to spróbuj na "czystym" systemie.Zamieszczone przez Tomasz1972
Wlasnie dlatego, ze miales pelna wersje tak sie dzieje.
Na czysciochu napewno bedzie oki - no chyba ze znajdziesz klucz i bedziesz mial Full Version wtedy8)
5D + L
Nominalnie to dziala wybranie opcji "trial 30 day" (z pamieci pisze wiec brzmi to inaczej)
Spróbowałem na laptopie żony - na "czystym" windowsie przy instalacji (i potem przy uruchamianiu) jest opcja wyboru "30 day trial" vs. serial number i rejestracja do pełnej wersji. Także to chyba rzeczywiście kwestia starego PS.
Dzięki wszystkim za pomoc .
Przy instalacji jest opcja pełna wersja i wersja trzydziestodniowa i zaznaczam 30 dni . Jednak komunikat przy próbie uruchomienia informuje że moje 30 dni już się skończyło ( jeżeli dobrze tłumaczę ) i trzeba podać nr seryjny. Próbowałem wyczyścić rejestr , jednak widocznie mało dokładnie to zrobiłem gdyż nie pomogło
Zostaje przeinstalować win i znów dzwonić do bila o nowy klucz
borkomar : nie interesuje mnie pełna wersja z nielegalnym kluczem
edit : chcę tylko zobaczyć czy warto kupić uaktualnienie do 7PL
Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 11-04-2006 o 20:58
W międzyczasie zawsze jeszcze możesz spróbować Gimpa ;-) Nic nie ryzykujesz, poza odrobiną czasu :-D
Gimpem bawiłem się pod linuxem , ale jakoś nie przypadł mi do gustu . Przyzwyczajenie do skrótów klawiaturowych z PSaZamieszczone przez muflon
![]()