Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: 500D + tamron 18-270 PZD Prośba o ocenę czy obiektyw jest uszkodzony

Domyślnie Odp: 500D + tamron 18-270 PZD Prośba o ocenę czy obiektyw jest uszkodzony

Jelcyk, pewnie trafiłeś w sedno. Nie przejmowałbym się i dalej robił zdjęcia gdyby przy VC obraz pływał. Natomiast jest tak, że skacze dość ostro i zjeżdża zawsze w dół i w lewą. W poniedziałek byłem u jednego z lepszych fotografów w moim mieście i jednoznacznie stwierdził uszkodzenie obiektywu także tamron poleciał na gwarancję. Zobaczę co na to serwis. Z wyłączonym VC przy czasach 1/200 na ogniskowych do 100mm robię ostre zdjęcia i jest ok. Jak nie będą chcieli naprawiać/wymieniać to będę używał obiektywu bez stabilizacji natomiast jak naprawią/wymienią to go od razu sprzedaję. Następny będzie tylko Canon, mam zaufanie po opiniach znajomych. 1700 zł to dla mnie duże pieniądze i jak mam wydać na coś co po 2 latach się psuje to wolę dołożyć i kupić coś porządniejszego.
    AndrzejXM, dzięki za rady. Na razie bez VC robię lepsze zdjęcia niż z VC
    Ostatnio edytowane przez Krzysiek ; 12-08-2015 o 21:15

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

Domyślnie Odp: 500D + tamron 18-270 PZD Prośba o ocenę czy obiektyw jest uszkodzony

Jak Ci naprawia obiektyw to po co go sprzedawać, skoro wszystko z nim będzie jak należy?

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
    ebe ebe

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów