Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94

Wątek: Zmiana kita w C550D

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Zmiana kita w C550D

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Chcesz światło bierz 17-50, zakres i tanio 18-135, ja wybrałbym 15-85. Miałem wszystkie u mnie mnie został 15-85, od 2 lat żona nie zdejmuje go z 60D
    Żeby kupić 15-85 musiałabym się wstrzymać z zakupem i dozbierać albo kupić używany obiektyw. Nie jest to przesada kupować 15-85 do body 550d?

Max, ja też Ci coś odpisałam. Nie będę ciągnąć tego wątku tutaj. Nie chcesz się włączyć do dyskusji, nie ma sprawy. Ale daruj sobie tego typu komentarze tutaj.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez angel87 Zobacz posta
    Żeby kupić 15-85 musiałabym się wstrzymać z zakupem i dozbierać albo kupić używany obiektyw. Nie jest to przesada kupować 15-85 do body 550d?

Max, ja też Ci coś odpisałam. Nie będę ciągnąć tego wątku tutaj. Nie chcesz się włączyć do dyskusji, nie ma sprawy. Ale daruj sobie tego typu komentarze tutaj.
    Nie wnikam w to co będziesz musiała zrobić, żeby kupić 15-85. To najlepsze co można dostać po cropa w tym zakresie ogniskowych. Jeżeli wydatek 1,5tys zł na używane szkło to przesada to kup 18-135, używanego T17-50VC albo kita 18-55 IS. Nic na siłę

--- Kolejny post ---

[QUOTE=max5;1300215]
    Max napisałam Ci maila, że muszę się wstrzymać z zakupem przed wyjazdem, bo wypadł mi nieprzewidziany wydatek. Obiektywu do tej pory nie kupiłam, bo nie miałam do tego głowy. Z resztą nie muszę się tłumaczyć.

Przesłałem historie naszej korespondencji koleżance dla przypomnienia kto ostatni napisał, nie było mowy o żadnym wydatku, kontakt został urwany bez słowa wyjaśnienia. Pisze to tylko po to by uświadomić że kłamstwo ma krótkie nogi, a nie by ktoś mi się tłumaczył.
    Wyluzuj

Dopiero zaczyna

Tom, chodziło mi bardziej o to, czy moje body nie jest za słabe do takiego szkła. 1500 zł mało kasy to nie jest, ale jak na dobre szkło to też nie jakoś dużo.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Tom, chodziło mi bardziej o to, czy moje body nie jest za słabe do takiego szkła. 1500 zł mało kasy to nie jest, ale jak na dobre szkło to też nie jakoś dużo.
    Słaby to jest Zenit 12xp, bo nie podepniesz do niego obiektywów z AF

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów