Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: BG-E3 Delta, jaka różnica w stosunku do oryginału ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VANT
    coś mi się wydaje że ten zamiennik jest identyczny z oryginałem......
    nie wiem, nie mialem w rekach ale czytajac niektore opinie powaznie bym sie zastanawial

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Oglądałem u kumpla i powiem krótko: "Prawie jak Canon. Prawie robi wielką różnicę..."
    Cytat Zamieszczone przez Raff
    ..jest wporzo poza dziadowskim klejem. Ta guma z każdej strony się ledwo trzyma, już ją raz kleiłem i pewnie jeszcze bede musiał. No jeśli te podróby nie mają "zarządzania energią" to są do ****.
    moze i maja ale tego raczej nie stwierdzimy..jak dla mnie to wole wydac nawet ciut wiecej i miec oryginał (kwestia gwarancji itp) niz ryzykowac..poza tym jakosc wykonania tez sie liczy ale znow - o zywotnosci przyciskow itp. dowiemy sie dopiero jak sie zaczna psuc:wink: ..

ja uwazam, ze lepiej kupic grip Canona ale to tylko moja subiektywna opinia..

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    ..poza tym jakosc wykonania tez sie liczy ale znow - o zywotnosci przyciskow itp. dowiemy sie dopiero jak sie zaczna psuc:wink: ..
    No wlasnie poczekamy z pol roku to sie okarze, innej motody nie ma.... jak dla mnie. A kto chce byc beta-testerem ten bedzie i chwala mu za to
    podpis...

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    moze i maja ale tego raczej nie stwierdzimy..
    Wystarczy odkręcić parę śrubek i popatrzeć na elektronikę. Może tam siedzi identyczna płytka jak w Canonach?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    Może tam siedzi identyczna płytka jak w Canonach?
    moze, ale po pierwsze nie mam "wersji chinskiej" a po drugie nawet gdybym mial, to sam widok plytki z ukladem nic mi nie powie:wink: ..typowy humanista ze mnie i "na oko" tego na pewno nie ocenie ..

natomiast dobrze by bylo gdyby gripy nie roznily sie niczym poza kewstia solidnosci wykonania (np. ta odchodzaca guma o ktorej pisal Raff)..wtedy wiadomo by bylo na czym sie oszczedza..a tak nie wiadomo "co w trawie/plytce piszczy:wink:"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów